Kje vidime, ama sekako mora star odmor da si zeme soprugot, pa taka bar da računame denovi, ako ide ide, ne mi e tolku za mene, kolku za malata da ne ja lišam barem nedela dena.. Inače Grčka ne ideme, nie vo Hrvatska terame, ama sega nema beganje, ako možam
Ме утешивте . Ако не ми е од тоа бојата и прашините на работа што ги дишеме два дена. Па и се изнаплакав , ама ми олесна. Дефинитивно од утре сум на боледување. Денес се прели секоја можна капка од чашата.
Бремена сум 21 недела, пред еден месец на контрола ми го кажаа полот и ми рекоа дека е машко. Петокот 21 недела имав контрола и ми вика женско е. Сега ме пореметија психички не знам што да мислам.
Во 21 недела сигурно поточно се гледало отколку пред еден месев во 16-17та. Башка ако ти покажале на ехото и сама можеш да видиш што е, не треба да си стручен за тоа. Сум видела и дунде и куре, нема утка кое е кое после 20 недела.
Zdravo dali imate info za isomar sprej ili slicno protiv alergiski rinitis?vekje nepodnoslivo e posebno navecer ne se spie
Е како мене и ти. За второто до кај 18та машко, после женска си испадна дека е. Барај си докази (мене ми извадија сликче од дуде) хахахха
Ако ти е алергија, тешко само таков спреј да ти помогне.. Јас си земав упат зошто ме чека алергија сезонска во февруари (на зимзелени кога цветаат). Матичната ми рече дека има некоја замена безбедна за трудници. А јас и викам абе уште сега сум многу затната... исто особено навечер, сабајле со закоравена уста станувам.. и ми рече тоа е и од хормоните, од пролактинот..
Ми покажа на 3д, видов и сама. Еве ми рече, тоа било клиторисот што се гледало како куре Не треба ни да кажуваат искрено пред 20та недела.
Епа истото и мене ми го објаснија тогаш... Затоа кај машкото понатаму и сенки од тестиси и куре бараат А кај женското, баш како З се гледа меѓу кога е веќе 20+ недели. Рано дознавање пол, само со тие преку крв... Јас за првото имав чувство за машко, машко е. За второ чувство за женско, женско е. За ова имам пак чувство за женско, па ќе видиме
Е и јас така со устата, сува барут, а немам проблем со алергија мислев од климата ми е ама ете и тоа било од бременоста
Еј исто и јас, ако ми веруваш кога отидов на контрола им напишав на сестра ми и на маж ми “што ако ми речат сега дека е женско” после мислеа се зафркавам кога им реков дека ми рекоа женско е.
Исто сум и јас. Со првата бременост мувла направив по ѕидовите со навлажнувачот, и џабе пак устата сува и испукана. Сега си чувам шише вода и лабело во спална и преживувам некако...
Јас го прашав мојов доктор за пол на прв скрининг нејќеше да ми каже . Вика сега ако ти кажам што сум видел може само да те излажам дека многу често се прават грешки толку рано. Ми рече после 18та-20та најубаво ќе се види
Zdravo devojki, od sabotata krvarev ne obilno, malku epten samo na brisenje imase krv kafenka, kontaktirav so maticnata mi dade utrogestan, vo neeelatq imav povtorno pojdov na bolnica i doktorkata mi rece se e vo red, ima srceva reakcija, prodolzi utrogestan. Vo ponedelnikot pojdov kaj maticnata i mi rece da teram kako so mi rekla doktorkata na bolnica, DENESKA VTORNIK imam isto krvmalku pravev krvna slika vo red mislam deka, pojdov kaj maticnata me pregleda i nema bebeto srceva reakcija. Devet ipol nedeli sum trudna, utre ke odam vo Plodnost za vtoro mislenje i dokolku ima potreba od kiretaza.. dali ima nekojso slicno iskustvo? Inace imam samo tapi bolki vo stomakoti kako so kazav epten oskudno krvarennje ..