@Fatalnata па мене не ми е редовен циклусот и ми го одреди матичниот според развитокот на бебето, а денес на приватно одговараше за 21 недела+ 6 дена и според тоа ми го кажа тој термин.
Мешκовци јас се изнашетав надвоρ, само што се пρибρав. Вρемево е милина, свежичκо, дувκа ветρе, не ми се доаѓаше дома таман се ρазладив од деновиве што беше пеκол Κаκо сте вие мешκовци оваа пρеκρасна ноќ
@kristina.k ахам сфатив. Ние неделава што следи сме на контрола, па ќе видиме како напредуваме. Можеби и кај мене нешто ќе измести термин. Инаку многу сакам да се роди на 8 или 9 ти ноември со цел именцето да му го ставиме на празникот, но како и да е поважно ми е да биде се во ред, и да се роди живо и здраво. те гушкам
nee,toj tolku los,samo e slab na solzite na majkamu i sestramu,zasto majkamu veli jas leb i sol jadev za da te odgledam,nespiev so noci ,itn ,,,i ke go potbcnat a za se sto se slucuva tatkomu mu e ucitel toj mu veli da me maltretira,vcera gi slusav nivnite razgovori,se mie jasno ,i da imam podrska od moite mi velat vo koj moment sakas mozes da dojdes ,,,cel den me baraat da odam ,jas dojdov mu se derev se i sesto mu rekov a on samo kutese i se bilo vo afekt,ama jas znam,zrtva sum za moeto bebe,toa e da e dobro da izdrzi niz se sto minuvam a potoa znam sto ke storam,inaku jas sum 8ma nedela e sega denes bi trebalo da e denot koga bi dobila imam bolki vo jajnicite dali e toa nomalno ili?mn se plasam da ne mu se sluci nesto ???
Ρаκче не ме сфаќај погρешно ама тој доκолκу те саκа и те почитува κаκо човеκ пρво, втоρо κаκо жена, жена што носи негово дете ниκогаш ама НИΚОГАШ нема да κρене ρаκа на тебе! Па маκаρ и мајκа му да исплаче цел оκеан. Се си има гρаници, нетρеба да тρпиш малтρетиρање. Плус таа неρвоза може да му наштети на бебето, или недај боже штом те тепа да го изгубиш бебето- тој не ли ρазмислува за тоа?? Ноρмално е да имаш блага тапа болκа во матκата бидејќи бебето се ρазвива и се ρастегнува матκата, а и понатаκа ќе ги бутκа јајниците настρана, само мислам деκа е ρано уште за да почне тоа зошто сеуште ти е мала постелκата Мајκа му не спиела со ноќи, ама и твојата мајκа не спиела со ноќи, ти не си на улица најдена па неκој да те тепа и малтρетиρа!
znam,jas deka ne treba da bide taka ,znam deka moze da mu nasteti,znam i deka sum budala sto sedam tuka ,ama da receme da se vratam bebeto ke mi bide bez tatko,koga majkami mu se javi i mu rece znaes da dojdes i da se zalis od nea ne znaese da mi kazes deka ja maltretiras toj veli laze,izmisluva,,,no jas rekov gospod e golem ,a jas sum covek koj sto se pameeti i se vraka ,ke dojde den koga tie ke me molat,majakmi mi veli ako mislis deka ne mozes da izdrzis odma dojdi si ne sedi ni minuta ,nie ziveeme za tebe,ako ti ne si srecna zasto nie e zivotot? jas mu rekov sakas razvod ke dobies,i da ke go storam toa,ama toj ima sestra se ke se vrati se,taa ke bidne svesna za postapkite togas koga kerkai ke se omazi ,sto se mi ima storeno,,,pred brakot bea dobri ,fini so mene osven sestramu sto od sekogas sakase da ne razdeli ,,,ne ocekuvava deka ova ke mi se sluci ,,, ostanav bremena koga najmalku ocekuvav koga mislev deka site vozovi se otideni ,i sega ne sum ni tamu ni vamu ,edno znam se molam bebeto da mi e dobro
Јас бев на работа до 22 и после на шетња мн му се израдував на временцево сега сме во еден кафич со мм на тараса ладовинка милинаа се надевам оваа ноќ ќе заспијам барем малку...веќе 3 дена и ноќи од жешко око не сум склопила ај ноќва се надевам
аааааа оваа ноќ убаво ќе се спие временцето е супер само грчеви да не ме фаќаат, да се наспијам како човек
хахаха ај па ќе не почастиш една виртуелна тортичка и коктелче безалкохолно Ние утре одиме да видиме едно куќиче, со надеж да се спасиме од киријава, па со господ напред ќе видиме што ќе бидне Одиме полека-ама сигурно
Хехе да да инаку ви пуштам среќичка наскоро да си имате свој дом со нов член и здравје па кога ќе пркне бебчето и мамичка да си најде убава работичка ...се ќе си дојде на свое место и јас ќе барам нова работа после породилното здравје и факултетот да го спотерам морам уште малку ми остана,но се ќе биде лека-полека п.с. мајка ми планира да ја продава куќата и да си купи од тие куќите што ги градат за 1мес хот и хот како беа ,многу убави понуди и видови куќи има еден наш пријател има таква куќа мноогу убава ,само место да си најдеш и они одмаа ти ја градат и плус вода струја и купатило санитарии гратис од нив ,само мебел да си ставиш и готово има и помали поефтинки види може ќе те фати око на нивната страна
Ги гледавме тие на хот и хот ама кога споредивме испадна дека иста цена е како тврда градба, едното е 295евра квадрат а другото 300 евра квадрат, со тоа што за хот и хот треба да си направиш плоча, во нивната цена не спаѓа плочата и на крај поскапо испаѓа, инаку цениве се за м2 клуч на рака, значи сосе кујна и купатило Поради ова се одлучивме за тврда градба па здравје ќе видиме, ако најдеме и солидно куќиче можеби готово ќе купиме, сеуште гледаме
Е да плацот и плочата си влечат плус парички...но знаеш што е најважно и во едно собче да си да си среќна и да владее љубов и хармонија јас и мм живееме со неговите во куќа но супер ни е ,мм е единец ,свекрва ми готви,пере,сметките они ги плаќаат и додека не станам докторка со поголеми примања не се селиме добро ни е инаку мм има и баба и дедо стари они живеат во двособен стан и е препишан на мм па здравје кога ќе застанеме на здрави нозе ќе се преселиме сега за сега со 24000 ден вк мојата и на мм платата и бебе на пат подобро ми е со свекор и свекрва ,,тате носи-мама меси,, и најважно среќни сме
Zdravo meskovci jas sum super sakav da prasam kako vi se dvizat D dimeri kolku visoko se nrmalni vrednosti mene mi se 847 tamu kazaja deka e normalno ama edna konsultacija so vas mozi jas sum super i sum 16 ned pri kraj so zestinive tesko ama mora da se izdrzi bev i mi kazaja deka se 2 devojcina mada jas pojce sakav masko ama neka se zivi i zdravi. mu davam sekakva podrska na site zatoa sto i jas sum imala 5 spontani i taka da znam kako e no sega e se vo red i ne treba da se nervirate i da ne gubite nadez.
Imam zakazano vo ponedelnik kontrola na 5d, togas ke sum 14+3, sto mislite ima li sansi da mi go kaze polot doktorot ili uste e rano?
Mila na Organciski li imas zakazano mene mi go kaza Polot no Sega me maci pregledot za daunov sindrom