A i ako e spušteno kako treba, malce e zaglaveno, pa ne mrdaa tolku, nema prostor. Odi na klinika bilo koe vreme ako se plašiš
Vcera bev ctg ok eho me gledaa ok. I tamu ne mrdase piev koka kola posle vtoro ctg ok bese. Spusteno e da, ete bas sega se razmrda ama mrda dolu kaj besikata solzi mi idat. Aj veke neka izl da ne go mislam mn vaka se mrdnav
Нормално е послабо да го осеќаш, немаат ни баш простор толку да се движат последните недели... битно да го осеќаш колку толку. Лапни благо и на страна легни..
Истото ми се случува, еве денес цел ден 6+3 сум Плус слаб пулс со, прескокнување на срцето и панични напади
Да прашам дали има простор за паника денес бев на лекар ми кажаа дека ми е дебел ѕидот кај матката а бебето добро се развива 12 недела и 4 дена сум
Се учи телото на друга состојба. И мене знае одеднаш да ми се снеарни, ама не давам да дојде до паничен напад. Тргам мисли на друга страна.
Istoto mu go rekov na maticnata mi rece nema vrska toa deka nemaat prostor. Mrda ama na nekolku sati primer ili omileno vkola da se vozam mu e
Јас сум ти човек што си пати од запек и нередовна столица до 5 дена. Ама откако останав бремена и почнав со магнезиумов од тоалет не излагам. Ај ваљда ќе можам да отидам по поклон сега
Mene zapek mi se javuva vo opredeleni nedeli Eve sea na primer 30 nedela Pijam 2x400 magna trans vo ovie zapek denovi, inaku po 1x400 prethodno za da idam vc Plus semki kefir cuda svasta
A можно е од сумплиментите запек? Јас секогаш сум имала нередовна столица, ама запек ретко, сега почна почесто, се мислам дали ми е од сумплементите, јадам почесто течна храна, манџи, пијам јогурт.
Незнам мене и со двете ми се намалија движењата на крај. Ама таква кожа јака имам, стомакот камче ми беше Со двете и постелка на преден имав, па никогаш и не осетив екстремни движења. Со третово ќе видиме кај е постелката. Кога се гледа тоа на ехо? Петок сум на скрининг прв, па ќе се види?
Да ви се придружам од вчера и мене ми се гади Сабајлево ко станав наеднаш ми дојде жешко, па ми се лошеше, па главата ме стегна, па градите ме стегаа и едвај две лепчиња каснав. Паничните и јас си ги имав, ама ова не ми личи на анксиозност, се си мислам од промената на времето, или се тешам така ама дека не ми е арно не ми е цел ден лежам, пулс немам мерено ама осеќам малце забрзан ми е.. Сабајлево бев излезена и едвај чекав да си дојдам да не се струполам некаде
Nemaše mleko, nekolku kapki i tolku. Ništo ne pomogna, ni pumpica, ni čaevi, ni gladno bebe, ništo Imav malku 2 dena po porogjajot, ama ne mi davaa da ja dojam i toa propadna. Posle snema.. Moraše ad
Kaj mene na 1 skrining vide doktorkata od gak, taka pisuvase vo izvestajot kade e. Inace fala se podsmiriv malce.
Јас ич не се замарам искрено. Трето ми е, можам и дојам, ако не иде има решение. Јас споделувам чисто дека мене мн ми збореа дека не ми било квалитетно млекото и верував. Инаку кај мене други ситуации беа, пр првото ме вратија на работа на 3ти месец и нормално дека не произведува бебе кога не цица... Со второто не фати града оти шише уште у болница му дадоа. Џабе тегнев со рачна, тоа беше жива зезанција, сега имам електрична и предобро е , некогаш измолзувам да оставам ако имам потреба да излезам до продавница а друг го чува (зборам за третово)