Фала ти на одговорот ниту односи имам и се консултирав веќе со 2ца гинеколози само сакав да разменам искуства што акп не се излечи. Фала ви во секој случа
Koja nedela si? Sekako deka ke se izleci, jas nemav problem ama vikaat malce potesko odi ama imase clenki ovde porano citav sto ja imale. Napisi imeto na bakterijata gore na search i ke ti izlezat mislenja.
Бактерија е која што најчесто се појавува во бременост и се третира и лекува. Незнам каде си читала, ама се третира и во бременост. Која недела си ти?
Поминат прв скрининг, приска направено и брисеви. Носна коска супер, вратен набор таман. Бебе 11+4, а понапредно за цела недела Матичната ми вика.. не ми личи на девојче ова, најверојатно е машко ама ќе видиме на наредната контрола Активно леле мајко, да неможе да го сликне Нозе испружуваше, виткаше, клоцаше. Едното раче нагоре ни мафташе Полесно ми е сега, кога го видов вака пораснато
Мајки, тие што се породивте во Систина, на денот на прием си ја носевте торбата за вас и бебе или дополнително треба да ви ја донесе сопругот?
На гости сум кај моите и не ги земав Фемибионот. Два дена да не пијам опасно е? Да купам само фолна од аптека? Зошто имам таман до 12 недела кога ќе треба веќе двојката да се пие, не ми се купува за два дена цело пакување.
4 дена не пиев фолна и д и ц. Не е ништо страшно. Па другарка до 4 ти медец незнаеше дека е бремена и ништо не пиеше па се е супер.
Само за срцева акција и во 28ма за мерење грло ме гледаше вагинално, сите други прегледи ми биле абдоменално. И во чаир и кај матичната
Мене во Плодност др Таше ме води,и за првата бременост и за вторава секој преглед без разлика дсли е скрининг или обичен прво со вагинално ехо ми го мери грлото,тоа е секунда работа и после абдоменално продолжува детално со прегледот