Сите се добри? Гледам флаери има и кај матичната од разни претставници. Ако даде и она забелешка утре за приската, би сакале да направиме пренатален... Ама ај да се надевам дека само мои бубачки се во глава
Ова е од неправилно боцкање. Пробај во рака да боцкаш. Борова вода ја ставам на ногата лева дека ми е отечена ама ми ја препорача гонеколог и сум 34та недела, а хепатромбин сум мачкала и јас, ама никогаш не сум имала вакви модрици, а сама се боцкам.
Првото ми е на 26 второто на 30 и ова сега на 35 ќе ми биде Хаххаха само да сме здрави и живи сите не се битни годините туку како се чувствуваме ние
Па јас искрено ги одминав одма Биотек и Гинекаликс, не верувам на ништо што е тазе во МК, кај мене одлуката падна на Биосејв заради деновите 3-5 работни денови, исто олку е и Центонипт на лабараторија Генеа. Исто така и Панорама ми беше ок, само што се чекаше 7 работни дена заради што во Америка праќаат па и транспортот влече денови. Инаку кај Биосејв ми одговараше што го плаќав на рати директно кај нив или преку уплатница може. Па како што земав плата така си плаќав рата. Многу пари ми беа за наеднаш. И панорама може така да се плати
650e го платив вториот пакет, да проверам ама сигурно беше оваа сума, даун, едварсон, патау и уште еден синдром беше, вкупно 5 Да се само цитирам, не биле 5 повеќе биле.
Менувај веќе боцкање немој веќе во стомак. Мене Јани ми рече минатата недела чим си 15недела доста вп стомак веќе сега рака или нога па маж ми веќе ме боцка во рака зашто неможам сама. Мислам дека смееш хепатромбин ама за секој случај прашај кога ќе куоуваш во аптека и кажи што како е работа ќе ти кажат. За борова исто мислам дека може ама прашај гинеколог за тоа оти ќе држи ладно, иначе ова ти е од неправилно боцкање по мене.. незнам како се боцкаш ама треба 90° и да собереш претходно мевце да боцнеш цела игла внатре да истискаш течност извадиш игла па пуштиш на крај мевце. Од утре менувај или нога на бут на меко или рака на мекичко
Јас правев Veragene во Авицена и сум презадоволна плативме 38.000ден резултати има од 7-10 работни дена го работат во Кипар. Следува убав дневник за трудници, резултатот и плус го има на усб и балон за одкривање на пол за кој прашуваат ако сакате го носат дома на адреса.
Исто и мене трансфузиологот ми рече веќе не во стомак. Ми рече во рака е подобро од бут, па маж ми ме боцка. Ама многу ме боли во рака . Во бут многу малце боли.
Најмногу 1000мг. За почеток на бременост препорачуваат 400-500мг дневно. Во ГАК ми пишаа 2х 250мг 9 недела сум.
Devojki, pravev brisevi vo 12 nedela , bea cisti Megutoa jas imam nekoe cesanje dole i malku iscedok Dali nekoja se soocila so neato slicno ?
Ама па од друга страна ензими се, додатоци во исхрана, ама јас не би пиела без да прашам доктор матичен општ. А тебе за што ти е?
За синусите многу ми се воспалени два месеци мака мачам. Во овие два месеци Инхалации правев, пиев сумамед па панцеф па алмацин и брисеви од нос и грло два пати негативни во различни лабаратории.