Не смееме ловоров лист инаку до сега ќе ме излечеше, го почнав јас антибиотикот доста чекав. Чај од ѓумбир ако немаш мака пробај читав добар е за кашлица, само шо се напив сношти две шољи па трчав во вц од дијареа
Да, све е спакувано убаво во кутии. Неколку пати се имаме натоварено со маж ми, не ни царинеле. Еднаш баш натоварени бевме со плакар, фиокар, биро и други тракатанци (ова се ни собра во Хјундаи туксон) Дури и видоа тие таму се смееа, ко да немало продавници во Мк за мебел И поврат на ДДВ имаш башка од купените работи.
Mamicki jas se porodiv na svet dojde mojot junak tezok 3500gr. Trebase vo petok na zakazan carski ama bebe sakase porano
И јас ставам ловоров во манџи. Ваљда нема проблем 2 листа на цела манџа да направат... Зошто не смее? @*Mila24* честитки! Нека е живо и здраво, големо да расте
Баш ова е индикација за царски Но ке си прашаш офтамолог секако До 300 евра од човек не царинат Значи ако сте 2ца до 600 е роба може да внесете слободно Чувај си ја фискалната @mariz како им беше процедурата за враќање на ддв во Солун Сум заборавила
3300 денес го измерија. Не е нешто големо ама пишував и претходно, главата му е напред на мерење (3 недели), што го знам да не се заглави Првото дете ми е родено 3050гр на 37+4, така да тука негде и ова е со мерењево, не дека е голем, ама јас и маж ми сме родени по 4 кила...
Те чекам секој дрн да пишиш готово се породив. Ајде само трпение уште малку и ќе биде. Ќе си го гушкаш бебуш и ќе заборавиш на се претходно
Како се справувате со сопствениот засилен телесен мирис во бременост, остра пот... од секакви дезодоранси ми се лоши и повраќа, освен често миење друго не знам што да смислам веќе. Некоја да сподели искуство?
Кристален камен за под пазуви, редовен пилинг и активен кислород. Тоа ќе ги неутрализира мирисите и исчисти бактериите
Па јас очекував до сега да се породам, како ме исплашија дека нема да издржам до 36та, така ме заебаа. Еве и даље ќе гурам
На инстаграм ми излезе видео за чај од малини против кашлица. Една рака малини вариш во вода да омекнат малините. Потоа ја процедуваш смесата ставаш мед и лимон. Јас немам испробано золва ми проба успешно беше за еден ден ни кашлица немаше како со рака рече некој да ми ја тргна кашлицата
Исто и јас, со првото и после ме болеше местото под градата уште месеци од што таму буцкаше цела бременост,сега истото место пак, јас малку со рака нежно ја местам надолу, да си олеснам. @mariz мило ми е, жено од памет не извади, одмарај сега. @Mydla миење со сода, можеш малку од прашокот да оставиш под пазувите и мирисот се губи, од стикчиња имаш на форевер Алое го немам пробано ама на природна база треба да нема јак мирис.
3 лажици мед , 3л маслиново и 3л лимон. Медот и маслиновото се загреваат до зовривање, па се додава лимонот.Имаш за еден ден , за кашлица е закон.