Uzivam, nema namera da izlaga hahahahaahahah, ne mrda, nema otvor nema nishto. Uste ne e ni skroz spusteno nadole, mislam so glava e svrteno ama ne e spusteno. Kako da mu pomognam, ne znam
Девојки сте се соочиле со многу откуцаи на срце... Протисок низок откуцаи имам по 132, 137... дури мислам срцево ќе ми излезе.
Мене гинекологот ми рече да земам кристал ментол од аптека и во солена вода да ставам 1-2 кристалчиња и да правам инхалација па така ми помогна да се одзатнам и да можам нормално да дишам. Пробај ги купив од зегин
Da, isto. I mi dadoa samo da pijam b6 dve naednash, i mg direkt. Ama ne deka neshto bash mi se smiruvashe. I toa najcesto navecer me fakja, duri i vozduh gubam. Do koja nedela stigna?
Ne barem mene mi rekoja do 140 nema gajle, probaj limon doma luk smetam deka ne ti e mn visok ama sledi go.
Не, нормален е. Над 140 се дава терапија, ама ако осеќаш дека ти пречи, мери неколку дена по ред да го следиш, и намали на солена храна.
Не, не дека ми пречи, ама цел ден ме боли глава (од лева страна слепоочница) што со години знае да ме заболи на менување на време и од што лежам 24/7. Како да ми се активира ради вратот, пошто ме боли. Стварно ми смета лежењево више
Devojki maticna mi e radica bojceva. Brisevite vo 35 sakam taku da gi pravam. Ok e taka? Povrsinski se? Nema spektumi cuda rizik?
Spektum ima barem kaj mene, nekoj rizik nemase normalno brisevi duri mene mi bese malku polesno od porano a sekogas mi bile bolni.
Jas mislam deka ova ti e od eserihijata.Prasaj doktor dali mozes caevi ili nesto vaginalno da stavas,odi vo Bilna ili vo apteka Syojanovi da zemes nesto ako smees sekako da koristis, so lesnicko
Spekulum ima, ako na nego mislese Ama ne odi dlaboko, malku samo za otvor da napravi da zeme ubav primerok, ne e voopsto neprijatno.
Utre 40 nedela, so raka ne mi rece doktorkata ne proveruvale demek ako nema indikacija za to. Utre sum na pregled pa ke vidime.
Pa utre mislam deka ke te pregleda, veke e vreme. So lesno. Kaj koja doktorka ke se poragjas se dogovori so nekoja ili koja ti se padne taa