Јас во германија го платив 850 еу. Тогаш некоја девојка сподели интернет страница со истата услуга и во скопје со слична цена.
Јас сум 16 и 4 дена и мене ми е на моменти но мислам дека најверовантво или се грчи малку или лошо е свртено па така осеќам зашто со првото се до пораѓај ми имаше моменти кога знаеше како твдро ептен тврдо топче мешето да ми се направи
A kako go pravese ti preku krv ili? I ovde mene mi rekoja deka posle 35ta se preporacuval toj test..vie pomladite zs go pravite ovaj test nisto ne razbira Jas za drugite 3 bebuski ne sum pravela vakov test
Да, да, од вена. Praena test. Само за даунов беше 750 еу, плус двата додатни хромозоми 850.(21,18,13) И мене уште 10-11 недела ми кажаа дека е девојченце. Сега го видов редактираното. Најискрено ми беше шубе. Имам работена како студент во една болница како советник за лица со ментална ретардација...и имав премногу видено во моето работно секојдневие.
2 d e toa obicnoto crno beloto, e ona na takvo mi zemase merki i toa vaginalno, 11 nedela i 3 dena sum, uste ne mozese abdominalno, a gledam tuka site go praele prisca testot vo 12-13 ned
Мила ти кажаа што носиш?Јас сум на контрола на 23 тогаш ке бидам 16 недела па се надевам ке покаже нешто.
Јас сега видов дека пишала во саботата во термини за породување и отворив во темите што пишувала нема ништо последно е тоа во саботата може е породена чим ја нема.
Колку убаво! Да ти се здрави и живи, весели и радосни, па ти си била многу богата, благословена жена!
Ми кажа дека е момченце пак но , се изнасмеавме и рековме ај до следниот скрининг ваљда ќе се предомисли или ај ми вика не кажуваме за што е полот до следен преглед хахаха лелеее душичкеее што ќе правиш со три мажи дома хахахах сепак што и да биде машко или женско не е толку битно , најбитно ми е да е живо и здраво