Ќе проверам во понеделник обавезно, ама многу чудна болка е ова на виткање ме сечи. Или па од кашлањево некој мускул, не сум паметна веќе.
Не е чудно, тоа другото е blighted ovum, расте само сакусот. Не е страшно ништо, кога ќе се породиш ќе се исчисти.
kolku e maksimumot sto mozat da ve zavdrzat vo GAK i tebe i bebe? dali nekoj znae? iskremo zenski puknav veke 5 den tuka, sakam doma so bebka moja
Obično večerta kažuvaat dali te puštaat utre, za gak zboram, ja bev od petok do petok.. Ako si carski i 7 dena znaat, nešto so komplikacii isto taka zadržuvaat, kako mene, bez carski Prašaj na vizita sega
Devojki sabajlevo pri brisenje na toaletna vidov malku , mn malku krv , e sega imam problem i so hemoroidi i zapek pa si vikam da ne doaga od tamu Posle probav pak nemase nisto Da napomenam primam utrogestan navecer po edna
Внимавај на следните одења во тоалет. Ако е од вагината, секако ќе приметиш пак. Можно е и да е од хемороиди. Немој да паничиш.
Сигурно ќе има, ако е крварење. Опушти се, не мора ова минимално што си го видела ништо да значи. Плус, не си сигурна од каде доаѓа.
Pa i da doaga od napred nekogash od brisenje od iritiranje na kozata Od napred imav ama ti kazuvam malku imav e sega posle pak se brisev , otidov nekolku pati do vece ama ok e nema nisto , toa beshe samo na roaletna
Здраво, дали некоја имала проблем со обилно бело прање и како се справивте со тоа? Брисеви, пап тест и уринокултура се чисти. 3 пати користев полигинакс вагиналети, еднаш во 18та недела една доза и две дози во 28 недела. Откако ќе завршам со вагиналетите повторно имам обилно бело прање како воопшто да не сум користела вагиналети.
Исцедок во бременоста е сосема нормално. Ако не е габично или бактериски нема што да лечиш. Ќе се наголемува со напредување на бременоста. Зошто ставаш вагиналети? Те пече ли? Мириса ли?
Дали те чеша и има мирис? Во бременост е нормален исцедок, така наречен трудничко бело прање. Одмивај се со сода растворена во вода, јогурт повеќе и намали на благо и бело брашно.
I jas sum kako tebe so merkite i nedelata, no mene mi kaza dr. Uredna bremenost samo 1% moznost za predvremeno poroduvanje se si e ok teraj duri i mi kaza mozes slobodno da imate odnosi. Slednoto gledanje kje mi bide bekade od 15 do 30 mart prakticno 2 skrining. Nekogas osekam kako zateganja pogotovo posle napored ned kade sum se dvizela poveke no nisto strasno. Sega i mene me stavi vo misla so 3cm dolzina na cerviks no po toa na net sto uspeav da najdam dolzinata e vo red. E sega od sto se krati toa kolju sto znam e od infekcii ili samoto telo ne moze da dodrzi drugi prici i ne mi se poznati, slobodbo dopolni me so info plus dokolku imas
Јас ставав вагиналети ама за кандида, ми се повлече, не скроз, пак ми се јави бв болна од грип. После 14 недела ми се појави децидуален полип, докторот кој ме води ме праша дали сум примала вагиналети. Имав јас и крварење, од полипот пред две недели, сега ми се стабилизира, немам ни исцедок ни крварење. Валјда се е во ред.