Исто е баш истп дури и паничев малку..викам нежен е мнпгу така мрдне нежнп осетам какп да сд истегне и то е то и се си е навнатре на секој преглед
Не се грижи, чим докториве не ти рекле ништо.. нормално е со постелка на преден помалку да се осеќа (огромна е таа). Среќен празник женички, успешни и најсреќни да бидете
Lele i jas nemam slika osven od prv skrining. Na vtoriot bila svrtena vo najlosa pozicija za slikanje, posle narednite eha maticnata vika vidi nema sansi da go fatam loso e namstesno. Vcera 28ma nedela slika imam samo kaj sto se gleda rache i se drzi za glava ama se e nejasno, ne gledam, nos, oci, uvo
@mariz колку се израдував кога видов женско Ама и како добро изгледаш за со трето. Јас на 19ти сум на преглед, се надевам ќе ми кажат какво е. Нека е живо, здраво и женско Денес влегувам во 17та недела, мешето расте, јас се чувствувам подобро. Среќен празник
Исѕо сме и ние 28 полна 29 почнав... не дава да се види ич ама ич рачето ставило... папочна пред него и не дава
Дааа пишав тука вчера Девојче Матичната се смееше, вика... е убедена бев дека машко ќе биде И Афродита во Ремедика тогаш 90% женско рече Малата пресреќна, дури кога ја гризна мафината стана и денсаше Машкото прво немаше лоша реакција, ама после 1час тажен и налутен беше.. ама ќе му помине @marama Фалааа Јас мислам и кај тебе е девојка
Aaа значи и јас погодив Супер, нека се здрави и живи, и јас да видам денес со ќе речи дали е 100% машко
Здраво мамичкии, среќен 8ми март на сите Вака да ве прашам ако некој знае што значи PVU сакрализирано, долго 2цм, OUE 2цм мислам океј ова претпоставувам дека е колку цм сум отворена но што значи PVU сакрализирано? Два дена по ред при мокрење ми паднаа неколку парчиња дали беше мукусот или не не знам искрено бев на контрола на гак докторката ми вика или е инфекција или е мукусот (чепот)… на минатиот извештај од 05.03 ми пишуваше PVU нецентрирано долго 3цм OUE 1,5-2цм Иначе сум 39+4 но бебче нема абер да излезе
Среќен празник на сите пред се. Денеска главчето докторката му го измери дека е две недели поголемо, додека стомачето една недела понапред, ногата таман. скриен шеќер имам испитано и немам. 29+3 сум. Има ли простор за загриженост, дали ако мерките се поголеми има шанси да се породам пред термин?
Мене матичната ми има кажано дека тоа со поголемото главче е нормално, зашто гените на овие простори се такви. Според мене нема простор за паника, баш држи вода муабетот. Со лесно
Srekjen praznik devojki,samo sto gi zemav rezultatite od torch se e negativno osven enzimskiot imunofluroscenten test CMV iGG pisuva 28(poz>=6)vo prvata bremenost mi bese 1,1 strav mi e, maticnata rezultatite vo ponedelnik ke mi gi vidi dali nekoja od vas imala pokacen CMV IGG i sto znaci toa
Воопшто да не се грижиш. Моето имаше 3 недели поголемо главче, па го извадија 36та недела поради заматена плодова вода, инаку абер немаше за раѓање. Дури и докторите викаа подобро што е поголемо.
Zdravo sakam da ve prasham dali zaete koga moze da se zemat rezultatite za krvna grupa i Rh faktor od trasfuziona medicina?
И јас сум денес то;но 29 недела и моето синче е цело време скриено па дури и со рачињата си го крие лицето, позиционирано е така, едвај една сликичка успеа докторот на скрининг да направи, но јас имам и превртена матка затоа ми велат дека не може да се види, инаку е доста активно по цел ден ми го поместува стомакот, некои денови го осеќам погоре некои подолу, кога го осеќам подолу бидејќи со главчето е во џебот на матката ударите не се толку интензивни, најинтензивните удари се кога ќе легнам особено странично е тогаш е прав кик-боксер.
Шаренила во август од машки и женски Моево во старт беше крупно и за една недела и више напред и затоа матичната мислеше ќе биде машко А сега па скоро се израмнила со датумот од менструација, 17+2 бев, а одговараше на 17+6.