Aham ne znam kako e tamu no jas koga prokrvariv vo CH Vecerta vo 9 me primaa I iMav odlicen tretman e Sega togas plativ na privatno 300 fr no ako odam pak tamu I imam zdrastveno osiguruvanje togas ne plakam nisto duri ni lekarstvata
Mariangel со лесно да си ја износиш бременоста Денес јас малку се подисплашив,мојот матичен ми даде да ставам пред една недела вагиналети гинодактарин,па да направам два три дена пауза па да продолжам уште седум дена со вагиналети Vagisan од dr. wolf. Синојка ја ставив и кога сабајле станувам чуствувам дека нешто ми истекува но беше многу водесто малку се уплашив .но решив да легнам и да видам дали ке се случи нешто покасно,повторно подоцна имаше така по малку исцедок , му се јавив на матич. вика можно е да е од вагиналетите и не би требало да е ништо страшно,но за секој случај додји вика утре да те ѕирнам. Сега за сега немам ништо се е нормално, се надевам дека и така ке биде и се ке ОК
Epa i tuka ako si osiguran e mnooogu poevtino, a vaka i samite sestri kazhuvaat deka za edno eho i krv mnogu e 100€ ama toa e barem vredi Fala ti mnogu, daj Bozhe i so tebe da e se vo red a veruvam deka e bidejki i doktorot potvrdil
Dobro kako da go trgnam mirisot na edna glupava prezachineta zdenka so nekoi travki vo nea, shto ja izedov zavchera? Samo shto ke podzhdrignam malku go osekjam toj miris i mi se sloshuva momentalno..
Не знам за вонредните како е ама ако си уште студент мислам декиа можиш уште преку татко ти да се водиш до свадбата
срцка ич да не се замараш и јас ги ставав навечер една недела за кандидата тие гинодактарин и имав утредента бело така како лигаво малку ама тоа е од вагиналетата 100000% ти кажувам од тоа е ...откако ги завршив ни кандида ни исцедок ни мокри гаќи уживај
Земи една мала лажичка кафе лапни ќе те загорчи малку ама после напиј се водичка и че видиш ќе исчезне мирисор
Мониκ пρијави се сега во авρм κаκп невρаботена и до свадбата ќе си на себе а после аκо е бρавотен маж ти на него ќе тρеба
Trudnicki pred malku pocna da me boli pod gradite odma koga se fatam zeludnikot li e ne znam tocno, taka koga ke zemam zdiv kako da me sece nesto vnatre i koga se pritisnam me presekuva Sto li moze da bide? Odecnas pocna da me boli ne znam sto e.. ..dajte mala pomos
Желудникот срцка како куршум да осеќаш нели?И јас кога јадам луто или измешам глупости ме боли така,а и плус и од бебчето како што си расте...и може киселини да осетиш...лекот му е сокче од морковче озбилно...ако имаш соковник исцеди си неколку морковчиња ем вкусно ем одмаа ќе ти помине а ако немаш соковник можеш и онака да си грицкаш морковчиња и иЗбегавај мн кисело.луто,зачинето .ете така
Ohhh da, denes izmesav mnogu raboti pomini zamini samo nesto lapnuvam i mozebi i od toa da e, kojznae, jas vikav da ne me natiska nekade bebuska ama ne veruvam drugo e ova, kako da nemozam vozduh da zemam uffff slatki maki pa i od zeskovo samo se prepotuvam po cel den
Не сакам да се правам паметна многу демек зш медицина.туку јас си имав порано мнооогу мака со желудник и тоа напади на болка страшнии до брза помош стасував...и после терапијата ми рекоа да внимавам на исхраната...њ сега зп трудна стрвна понекогаш знам да измешам или лутко да си каснам и после офф и одма сокче од морковче пробај
mamicki imam malku krv na gakickite, 36+5 g.n sum dali postoi nekakva opasnost momentalno sum sama doma so decinjata mm e na rabota dali da go vikam za na doktor ili?
Jas ja ucev 4ta vonredno.. a predtoa bev preku tatko mi osigurana, pa bev do socijalno da se prijavam sama (te prijavuvaat kako nevrabotena i si imas osiguruvanje od drzavata), neznam sto dokumenti bea potrebni ama zemi izvod obavezno da ne odis po 100 pati... Jas posle svadba si se osigurav preku maz mi
Mozno e cepceto da ti padnalo, ama dodeka ne te fatat bolki ne panici, cekaj si doma zasto kako i da e kje te vratat... Mene posle krvarenjeto prv pat, tek posle 3 dena se porodiv edit: a sega vidov 36ta nedela si... :/ Ne se sekiraj sigurna sum ne e nisto strasno, mnogu krv imas ili?