Исто, 10 ми се леукоцитите на граница и ми кажа др нормално е во бременост, инсистирав и црп да проверам за секој случај со последната крвна слика и беше мирно 2.5, така да од самата бременост се на горна граница ништо страшно.
За тие што ќе правите огтт тест во Авицена, ако сакате со упат од општ матичен, само во понеделник се прави во 7:30 и 10:30. За без упат било кој ден, мене лично не ми се даваат ни 500 ден повеќе ако ме следува, више инает ме фати Јас си закажав денеска за крај на месец кога ќе бидам 25 недела, уште упатот да си го земам од матичниот некој ден пред тоа.
Девојчиња, дали некоја искусила болка десно од папокот. Кога седам или лежам не ја осеќам. Почнувам да ја осеќам кога сум во движење и кога се наведнувам нанапред. Иначе сум 24+
Ти пред некој саат се пожали дека имаш, подобро оди и да не се породилни болки подобро да те прегледаат да знаеш до кај си
Ако имаш болки отиди. На колку време ти се? Пробај истуширај се со топла вода, види дали ќе те пушти или ќе продолжат.
Јас 12 часа во еден правец патував со кола. Некаде 15 г.н бев тогаш. И се породив во 35. Дали е од тоа не знам. Цела бременост бев активна.
Може ли мислење и искуство. Малку ме загрижи постелкава. А докторот на прегледот ништо не ми кажа освен дека се е ок.