Девојки матичнава ми издала упат за крвна слика и мокрача во Биотек, е сега случајно видов дека издала за во Ѓорче, можам ли да одам со тој упат во Капиштец во тој Биотек? Пошо далеку ми е Ѓорче, а не ме ни праша за кој Биотек сакам, само ставила Ѓорче.
Иста ситуација со Syn Lab, на упат Кисела вода, а јас сакав во друга; ми кажа матичната така гласат упатите за во Кисела Вода, бидејќи таму им е седиштето а може било каде да се испита.
Женски 25недела пред 5-6дена а еве и денес ме фаќа болка болка како со ноз некој да ме корне на 1мин ама едвај се издржува таа мин. Ставив слика и обележав каде ме боли па иде до позади до кичма .. дали некој има таква слична болка и дали е тоа можбо е да е од лигамент .. бебо иначе многу активно го осеќам многу често иако постелка на преден ѕид, само вчера и денес некако помалку од предходно вајда се има поместено па затоа или е поспано повеќе.. минатата недела бев на контрола беше се во ред со глава доле газе горе од десно поставено кај папукот
Може, јас го имав купено и на маж ми го дадов Страшни дијареи ми правеше... сега чат-пат кога не можам да отидам во вц, си пијам
Железо по потреба пиев. На почеток ми беше ужас, 4 ка, пиев железо и две крвни слики после тоа се супер и не пијам.
Не мила на лева страна од препон нагоре права линија до кичма се позади од време на време е ... и обавезно ја имам ако полезам повеќе на десна страна па за да се префрлам на грб па на лева имам осто тој дел
Jas go kupiv deneska i od strav seuste ne se napiv, bidejkji nisto ne pisuva ni da li e dozvolena gramazata, nitu dali e za trudnici pa aj si vikam ke pocekam Pusti straav od svee da se imalo,aman..
Ги гледам комплет боденца повеќе на број и шпикозни од tiny baby shop на фб.... има ли некој купено ? Дали се убави?
Да, јас, преубави се и мислам дека се со нормална цена, поевтино едвај најдов ама требаше да шетам по продавници.