Ми треба совет Утрово на гладно заборавив да се напијам аспирин Дали има проблем ако го испијам во било кој дел од ден или ?
Zdravo znam deka prašanje ne e za tuka ama da prašam mozi nekoj znae i imal iskustvo dali dosega nekoj pravel ispituvanje amnicinteza toa treba da se zemi od plodova voda e sega zborot mi e dali e bolno toa pozz
Апсолутно нема проблем, слободно земи. Се пие и на гладно и после јадење. Она што е важно е да има разлика од 12 часа ако примаш и клексан.
И јас сум 34.. исто имам и менс. И стврднувања на меше, и грб ме боли ..одвреме на време... ваљда се спрема телото нз што да мислам
Трудници денес осеќам како штрекања во долниот дел баш кај вагината, до сега не сум ги имала. Дали ви се случило?
Девојки добар ден јас се породив утрово на свет донесов машко бебе. Ви посакувам на сите да имате порагај како мојов се беше во неколку часа ви посакувам се најубаво.
Што убава вест, освен за проблеми и тегоби да прочитаме и вака нешто убаво. Честитки, да е живо и здраво бебче Дај боже сите да си дочекаме
Јас имам последниве денови. Не сум била на контрола од тогаш. Претпоставувам дека ме клоца доле со нозете, претходно во пупак ме клоцаше. Повеќе лежам сега од страв.
Да некое штрекање, последно беше во ред грлото, ќе видам наредна контрола, сега за сега лежам повеќе и магнезиум. Може не е ништо...