Јас се мислев мислев која линија да е и земав на мустела .. шампон, гел, масло за масажа за после банање, крем за лице, крем за пеленска регија... од виа фарм
Денес почнувам 6-ти месец. За месец време и трето тромесечие ќе се почнува. Богами брзо лета времево. Само мислам на цреши и едвај чекам да излезат.
Јас од веледа земав шампон и гел 2 во 1, крем за лице, лосион за тело и кремот за пеленска регија, масло не земав, ќе ми треба?
Јас првото првите месеци со масленце гп масирав, мешенце, ножички, на главичката за теменица исто, млеко не му ставав ...
овие ги земав кога беа попустите за 8ми март, сеа ќе чекам велигденски за маслото ќе го земам ќе се најде
Ај, пушти сликче од кремата за пеленска регија. За редовна употреба планираш, или за иритации? И јас од Weleda планирам производи, чисто зошто маслото за стрии го употребувам и многу ми се допаѓа. Инаку, јас се туширам со Bioderma жолтото масло, дали може и за бепче истото, или сепак друго да земам?
И јас маслото го користам за стомакот 35та сум и сега за сега немам стрии на стомакот, да не се подречам. Плус ставам и кокосово. На бутовите ставав само хидратантни лосиони и испукав. Иначе не знам точно во која тема беше не се сеќавам ме советуваа дека ако нема црвенило или некој проблем да не ставам ништо, ако се појави некоја иритација да ставам од кремчето. Ако мислиш на биодерма atoderm маслената купка ја користат некои мајки и за бебиња што имаат сува кожа
Уште сум трудна. 37+2 Но уште и повраќам кој вели дека маките завршуваат до кајј 4м. Ве лаже секоја бременост е различна па така и оваа мојата од првата е сосема различна. Туку како да ги натерам бебињава да се родат природно како да окрене барем едното тоа доле со дупе што е?
Ах ок, не те разбрав. Се согласувам со членката што ти пиша погоре нема многу разлика. Ако е убаво формулиран кремот и да не пишува дека е за трудници ако е со физички (минерални) филтри во ред е. Може да се користи. Поздрав. Оваа линија е специјално направена и за во бременост, а башка предобра е.
Ооо па ти си на крај веќе. Уште малце и две полни раце ќе гушкаш. Дојдов само да ти посакам да ти е со лесно.
Morav radi dr pricini carski inace trpev 14 saati bolki i stignav do 9 cm otvorena. So nisto ne se mackav, mn bea gadni za gledanje edvaj se bricev na depilacija ne odev sram mi bese. Posle poragaj nekolku dena zabelezav gi nema. Barem vaka bese kaj mene.
Мене пак ми се чини дека 3 години сум бремена и уште 3 имам до пороѓај Секое одење во пазарче или маркет барам дали веќе има цреши сливи и праски секоја вечер сонувам за нив од јануари веќе
Леле а јас па чекам во стокомак да го донесат сладоледот од Анита со путер од кикирики Дури им пишав кога ќе го донесат
Среќа ли е што ли е незнамм но воопшто не сум дрчна за нешто дали дека сега овде у ДЕ можеш во било кое време да купиш сладолед ,лубеница праски , па едноставно ништо не ми недоатасува, од јагоди почнав да повраќам а еден период се утепав од јадење. Е еднинствено ми фалли тостот од една наша сендвичара во Мк . Ама се залажувам со шунка салама овде од балканскиот маркет па гурам . Додека пак доле кога бев со синко бремена од комшии барав слатко од сливи оти ми се јадеше многу.