mene iskreno nemi kazaa koi i od kolku da zemam,lazarevski mi kaza navecer pij magnezium,i gi prasav vo zegin ovie migi preporacaa kako najdobri za trudnici
Овие се појаки ја пијам два пати по 250 сабајле вечер.. или па еднаш од појаките.. тука сите пијат од различни фирми
Ова Би оил го користам почесто. Додека од веледа поретко но какко и да е две бебиња си го направиа своето и со синко исто така пред пород испукав како лубеница.
Маслото до некаде помага, повеќе фактор е генот, колку ти е еластична кожата и колку течности внесуваш. Хидрирај се и од внатре.
Со првото испукав и јас многу, премногу... обелеја ама си останаа.. ссга еве со второ досега е океу ..се мачкам со обично маслиново на сенсилиз... и тоа не секогаш и секој ден..
Знам дека не е опасно, ама па да си прашам... зошто на секоја мокрача имам аксорбинска киселина + кај мокрача? Не внесувам плус Вит Ц. А и овошје и сл, нормално јадам. Плус под граница ми е хемоглобинот, rbc и hct, а железото 20. И над граница ми се GRAN% и PCT%.. Тек наредна нед кај докторкава ќе одам. Тироидни и комплет крвна правев, тироидната ми е океј.. на 100ка Еутирокс сум.
Јас вода оваа бременост пијам како луда никогаш волку многу вода во живот немам испиено какп за овие 9м . Дневно сигурно пијам по 3 литра плус компоти што јадам . Едноставно таква ми е кожата и со син ми пред 8г испукав во 9м и сеега со близнациве исто почнаа да пукаат.
Не ти еластична кожата, тоа е. Ајде сега барем има третмани и ласери мислам дека се ефикасни за стрии Биди здрава ти и бебушите, па после на улепшавање ќе удриш
Не се воопшто замарамм за стриите бидејќи тоа се убави спомени. Кога тогаш ќе избледат и се ќе биде во ред. Најнапред треба да си го сакаме своето тело па после се другоо.
@TutiFuti, колку пати ставаше на ден? И дали редовно? Прашувам зошто последниве два дена премногу ме чеша стомакот, немам сѐ уште стрии, ама се чудам зошто ме чеша, два пати на ден обавезно мачкам. Нон-стоп ми е хидрирана кожата.
Дали те чешаше стомакот пред да се појават? се плашам и јас да не ми се појават само мачкам се и сешто
Хаха ги пронајдов овие коментари. И сега бидејќи веќе сте породени и девојчињата горе долу имаат 2 години дали личат на татковците? Мојава пљукната е на татко и. Copy paste. Ама он насекаде збори дека личела на мене, па дури и мене ме убедува. Ама лепенка за мене е. Изгледа стварно девојчињата личат на татковците.
Мајка ми воопшто не мачкала ништо во двете бремености и нема никакви стрии на стомакот. Јас исто немам стрии на стомакот, се мачкав редовно, освен пред породување кога заглавив на патолошка, а ми беше голем стомакот на крајот поприлично. Затоа па на нозете имам и од девојче. Таква ми е кожата, знам другарка која се скапа од мачкање и испука тотално. Сега мачкам, ама онака кога ќе ми текне. Иначе за чешањето, јас имав во претходната бременост еден краток период кога кожата на стомакот иако сум мачкала масло се сушеше и чешаше, некогаш и со печење. Помина, само од себе, така што верувам дека ќе ви се повлече, не се грижете.
Не сестре. Воопшто. Мини-ми е сеа. И во изглед и во понашање Ама имам слики, на 3 месеци беше иста ко татко и на негова слика. На година и пол имам слика од мене иста со моја слика Си продолжи така еве
Јас сум 27+ исто имам киселини ми почнаа пред 2недели пијан антиметил апчињата па сега за сега е добро
Не што личи на мајка и, него у карактер е иста мене. Другиве само грицкаат пуканки и не гледаат кој е поголем инает