Мојава карактерно личи на мене. Мм вика што убаво од страна седам и си гледам два исти карактери, мајка и ќерка. Ќе биде интересно кога ќе порасне. Кога ќе се карате и нема да можете да се разберете
Да ептен многу . Ставав секој ден сабајле и вечер комбинирано со би оил и веледа и ете сега ми ее жар црвен стомак какко ситни бубуљици т.е нови стрии. Спојлер: Стрии
За стрии зависи и од кожата, и од генот, мајка ми нема ниту една стриа, ниту целулит. Знам што немаат родено па имаат стрии по цело тело, а знам и што имаат по три деца па немаат ниту една. Ако е генетско би немала, ама се зависи и од кожата, нагло сум слабеела, и нагло сум се поправала, немам ниту една сега за сега. Другарки имаат уште од 20 години, немаа ни родено, а не се поправаа нагло, ниту слабееа. И братучетките мои немаат, а имаат по две деца, дај Боже да дојдеме до бебче сите што сме во исчекување, па тоа се средува.
Јас си мислев генот на мајка ми го имам дека нема да испукам, ама испукав во бутови. Претходно немав ниту една стриа, ама нагло качив килажа прв и втор триместер и испукав, сега во трет стагнирам со килажата и на стомак немам, се надевам така ќе остане
Откако залади времево и бепче намали со ударите. Тука е, го осеќам секој ден, ама многу помалку и многу понежно удира. Кога ќе реши - тогаш. Се дешава и кај вас?
Јас ја гледам големава она па копија на мм во се буквално. Е он колку се нервира кога збори со неа а она му враќа у негов стил или па го откачува по брза постапка исто ко он ...мислам дека од кожа излага
Искуства со Mycoril? Препишани ми се од др поради кандида на брисеви. 6ден треба да ги ставам. Немам искуство со нив. Само канестен сум користела до сега. Дали се безбедни и ефикасни?
Исто .. 27+2 сум.претходно го осеќав многу повеќе со многу посилни удари и често .. последниве 3-4 дена дури почна да ме загрижува, ама сепак си мрда нежно онака,мрзеливо .. Која недела си ти?
Јас сум 34та недела, па незнам дали ова е нормално, прва бременост ми е. На патолошка сум поради отвор на грлото на матката. Стомакот последните неколку дена ми е мнооогу тврд и дури ме боли на моменти, како да нема место веќе бебушот а добивам и неколку пати болки долу како гром да ме мава. Дали е ова нормално или ?
Да исто минатава недела дури неколку дена воопшто не го осетив, па закажав преглед и вечерта пред прегледот се размрда и тоа многу. Приметив дека повеќе мрда ако го галам стомакот.
Исто. Јас сум 27+. До завчера лудуваше, не престана по цели денови. Вчера и денес така мрзеливо како да се тегне повеќе. Валда е нормално, а ние не баш нормални
Хахаха баш така .. Јас стварно се замислувам,300 филма во глава си правам и кога ќе го осетам си викам е не сум нормална со мисливе .. дури и благо намерно јадам овие денови и газирано ..
zdravo na site bremena sum 38 nedela, od pred 2 dena se cuvstvuvam kako da mi tece nesto, i postojano mi se vlazni gakite. vo sredata bev na eho se mi bese ok, samo mi kazaa se namaluva plodovata voda ama ok e denes bev na ctg mirno ctg dali vlaznosta e plodovata voda ili?
Микорил јас ги имам ставано пред бременост ради кандида. Ист состав се со Канестен, идат на рецепта, многу се поефтини али искрено далеку се од Канестен со квалитет, исто како да не ги ставав. На крај пак си купив Канестен и Полигинакс.