Јас па гадење цело време, повраќање од време на време. Денес ништо, а вчера се распаѓав цел ден. И си викам што ми е, ама има време, во последно време навечер ме фаќа повеќе од сабајле.
Тоа заборавив и ја да и пишам после 12та тоа ќе престане после кичма наболува на моменти и така оди тоа секирации нема крај
Еее, има да ти менува цело време. Мене откако влегов во втор триместар, гради не ме болат, ама брадавиците ако ги пипнам, ќе се онесвестам мислам дека. Толку осетливи ми се, шти и да туширање едвај се мијам.
Jas se prerodiv posle 12ta nedela do 28ma top bev vo kondicija, shetanje, rabota nisto ne me bolese ama posle se pocna haha i eve do kraj ke vidime kako ke bide
Јас сакам да прашам некоја што се соочила или знае некоја друга што се соочила со целосна плацента превиа дијагностицирана пред 20та недела дали има некакви шанси да се крене?
Здраво девојки, дали има некој безбеден продукт за исфрлено лице со ситни бубулици за време на бременост? Лицето никогаш не ми било волку нафрлено почнува да ми влијае на самодовербата
Јас сега купив од оваа фирма крема за лице, но мојата е со хијалурон. Овие на сликата се безбедни за трудници и се против акни. Цела колекција од оваа фирма им е одлична.
Пробај па ќе видиш. Хаос е сега со хормоните но пробај и да не внесуваш многу мрсна храна, сосови калорични и чоколадо. Колку толку би требало да се потсмири.
Леле кажи хаха и мене не ме болат градите, ама затоа брадавиците колку ми се осетливи. Кога се туширам најмногу мразам со крпата кога ќе ги потфатам Или ова мое мало детенце се има научено да ме штипе за градите и кога ќе ми ја фати пупката оф мори мајко
10та недела, многу ме болат јајниците при станување и одење…сакам да почнам да пешачам, ама немам сила.
А со главоболки како сте? Од време на време и палпилации имам. Мерам притисок 120 со 80. Ама мојот цел живот бил 90 со 60 и сега ова страшно ми смета. Нешто чаре?
Mene mi kazaa deka e normalno pritisokot da bide pokacen.Jas od start so jako srcebienje sum,kako tahikardii me fakaat nekogas.Mi kazaa kaj trudnici e normalno
Јас три дена бев со главоболки и ист притисок.. а го носам понизок... сало лежев и вода појав ништо не ми помагаше друго И б6 пијав... б6 пијам секогаш клга се вознемирам
Kako ste mi ubavi mamicki ? Ne zna dal se sekavate na mene pred okolu 2 godini ve poludev so prasanja za prva bremenost. E sega samo sakav da ve pozdrava mnoguu i se nadeva sto pobrzo da ve druza pak ( probuva sega za vtoro ) … se truda da sleda ovulacija po sreka da mi ispadnit masko vtoroto da dajt gospod deka kerkava luda e po tatko e .. pa da e proba srekata vikat maskitemgi sakat majkite povise haha
Jas smeniv matična radi tie sestrite. Dodušani radi Marija,nalinpred se radi ovie dveve. Za invitro bev, totalno nezainteresirana beše doktorkata, taka ligava, a sestrive vrti vrti nikogaš ne krenale, nitu pak sami se javile.