Inhalacija so kamilica i malku morska sol. Neznam kakvi kapki za trudnici imas ama sinomarin mini lilaviot mozes da go prskas. Nema sansa da mu e nesto na bebeto tebe ti e macno znam jas cel april bev takva sega mi pusti malku..
Пред 1 недела бев на цкг во државна со приоритетен пошто нема термини. Ми рекоа за 1 недела пак на контрола. Матичнава има споено до др недела и сега што да правам дали ќе ме примат без упат? 37ма нед сум
Јас ја имам ја користам од почеток и со претходните бремености си ја користев. Мене ми е супер ептен ми е погодена
Тие капки ги имам ... левата ноздра веќе не ја осеќам ... сега ќе си направам инхалација ... а колку пати на ден може капките да се ставаат?
Доколку некој планира онлајн да го порачува кремот на Риластил за стрии што го дискутиравме вчера овде, да знаете дека сетот 1+1 подарок го најдов најефтин во аптека Еликсир. Еве линк: https://eliksir.mk/product/rilastil-stretch-marks-cream-200ml-11/ едит: пишува дека е безбеден за трудници и доилки
Да ве прашам за мислење.. бев на пракса на хирургија гледавме преврски и мене прв пат во цела бременост премногу ми се слоши и по некоја минута и ми се сврти и се препотив.Ми дадоја алкохол да мириснам седнав подобро ми е...само не знам дали да одам на гинеколог дали е се во ред со бебето дека вака ми се случи
Ништо не ти е без гајле, во првата бременост често се онесвестував а и пола бременост бев како коматозна од толку повраќање до дехидрација, еве го син ми жив здрав
Ме интересира зошто додека се прави цтг бебето не треба да е успано? И кога спие и кога е будно си има срцева акција каква врска има дали е будно или не?
Zdravo.Sakam dave prasam kaj Lazarevski ke pravam prv skreeneng imam zakazano na 10+6 najverovatno togas nema dami pravi keme zakaze posto neli najdobro bilo vo 11 ili 12 nedela i mi kaza keti kazam togas koj prenatalen test dago napravis.Sega citam i za toa Prisca.Dali nekoj od vas ima praveno i Priska i prenatalen a plus sto si se zadolzitelni screninzi