Труднички муабети

Дискусија во 'Бременост' започната од meU, 23 јули 2012.

1. nikja

nikja Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2021
    Пораки:
    2.839
    Допаѓања:
    2.731
    Kade ima ubavi a ne premnogu skapi trudnicki farmerki.Jas gledam na insta za trudnici.mk ama po 2000 i nesto im se

2. Laura7

Laura7 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 октомври 2023
    Пораки:
    1.725
    Допаѓања:
    1.300
    Мислам има во Waikiki во Капитол дел за трудници, никако да отидам да видам што има, не ме собира ништо по дома веќе. Исто некој ми спомна и доле во подрум во Бисер имало некоја продавница само за трудници.

На nikja му/ѝ се допаѓа ова.
  3. снежана2023

снежана2023 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 мај 2023
    Пораки:
    1.901
    Допаѓања:
    1.532
    Waikiki, jas 3 para kupiv, crni temen teksas i svetol teksas cela bremenost gi nosam duri i sega vo 9ti. Materijalot e elasticen i gore delot kaj stomakot e rastegliv ic ne stegaat. Cenite variraat zavisi od koe waikiki ke gi zemes od 600 do 1500se. Edni kupiv od butik eva bunjakovec 1890den ama samo vtor i tret mesec gi nosev ppsto gorniot del kaj stomakot ic ne bese rastegliv me stegaa. Na drugo mesto ima i vo hm i calzedonia farmerki ama i tamu se poskapi. Isto ima butik i vo trgovski vo podrumot premama, jas probav nekolku modeli farmerki od tamu ama nekoi mi bea shiroki, nekoi dolgi, nekoi debel teksas..ne mi se pogodija.

4. HeLenna

HeLenna Популарен член

Се зачлени на:
    5 март 2017
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    1.438
    Jas do pocetok na 5ti mesec gi nosev farmerkite i toa zakopcani. Od 8ma nedela iskreno nema logika stomakot da e zgolemen od bremenosta, edinstveno samo od naduenost.

На Miy3 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. _budaletinka*

_budaletinka* Истакнат член

Се зачлени на:
    22 ноември 2022
    Пораки:
    1.564
    Допаѓања:
    1.377
    Мене искрено не ме боли ни рака ни нога гледај боцкај кај што има повеќе мевце да фатиш и јас секогаш полека боцкам и испуштам течност

На CvetCvet му/ѝ се допаѓа ова.
  6. _budaletinka*

Се зачлени на:
    22 ноември 2022
    Пораки:
    1.564
    Допаѓања:
    1.377
    Мене тогаш Јани кога бев на контрола ми рече аа ти рече 17недела си викам да фаќаш мевце или потврдо е веќе почна да расте меше му кажав дека потешко дека расте меше и ми реќе тогаш прекини со стомак почни рака и нога и така направив

На flower55555 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. TamaraR

TamaraR Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јуни 2022
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    149
    Прозирно светло жолта боја. Нормално е да биде такво или крваво, безбоја или зеленикаво. Кај сите различно. А инаку и водата ми е намалена ем густа. Ми рекоа ако осетам нешто денеска да одам или и да не осетам обавезно утре да одам. Валда не е добро да е густа водата па затоа ми рекоа утре пак да одам, што знам...

8. mariz

mariz Форумски идол

Се зачлени на:
    17 март 2014
    Пораки:
    17.730
    Допаѓања:
    77.016
    Јас си начекав за живо џабе во аутлетот во Ваикики, во Поинт. Ама тоа стварно треба да начекаш твое бројче. 600ден си ги купив и си ги носам баш периодов :D

9. nikja

nikja Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2021
    Пораки:
    2.839
    Допаѓања:
    2.731
    Ke otidam bas da vidam i dasi zemam,samo helanki nosam farmerki nemozam me stegaat kaj kopceto od stomakot.Aj po doma kesi nosam uste trenerki ama za nekade da iskocam nemam bas.Mada veke pocnuva dami se poznava stomaceto,pretezno popladne mise duva i od jadenje i od pienje bas ubavo se poznava,a odsabajle koga ke stanam ne e tolku.Bas ke otidam i do trgovski i do kapitol

10. nikja

nikja Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2021
    Пораки:
    2.839
    Допаѓања:
    2.731
    Malce mie daleku treba epten dame vodi patot natamu,jas sum kaj rampa k.voda i gledam nesto poblisku.Kako i dae waikiki obavezno ke otidam

На u_prolazu и mariz им се допаѓа ова.
  11. prinstongirl2

prinstongirl2 Популарен член

Се зачлени на:
    18 јуни 2013
    Пораки:
    1.992
    Допаѓања:
    1.742
    Подобро фа се следи и да се реагира... и кај мене беше таков чепот и прекина еве 3 ден денес ништо нема...

12. снежана2023

Се зачлени на:
    20 мај 2023
    Пораки:
    1.901
    Допаѓања:
    1.532
    Ako ne najdes vo toj waikiki, vidi vo ramstoe mall, se nadevam ne im se povleceni trudnickite farmerki posto imase dosta izbor. Za iskacanje isto mozes teget ili crni helanki vo struzanka ima ubavi i nekoja oversized kosula, maica

На WhiteCat33, mariz и nikja им се допаѓа ова.
  13. nikja

nikja Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2021
    Пораки:
    2.839
    Допаѓања:
    2.731
    Jas imam od waikiki uste prelani kupeno crni helanki predobar materijal kako te oblikuvaat top,sega zasega mise top sam9 mali brojcinja bea xs i s.Samo za po doktori pak mi treba nekoja farmerka.Jas uste od hormonite so invitro se popraviv,i sega plus sto kese popravam,a cel zivot nosam tocni raboti xs,s.I malce se popravam i odma sve mie malo

14. снежана2023

Се зачлени на:
    20 мај 2023
    Пораки:
    1.901
    Допаѓања:
    1.532
    Zemaj pogolemi brojcinja i materijal sto se rastegnuva. Jas pa se shiram i zgolemuvam samo okolu stomakot, kaj nozete ista brojka mi e cela bremenost i da se popravam isto e

15. flower55555

flower55555 Популарен член

Се зачлени на:
    3 октомври 2017
    Пораки:
    2.689
    Допаѓања:
    5.018
    Шо знам бе еве јас воопшто немам мака шо се боцкам в стомак нити ме боли, матичнио ми рече немаш гајле боцкај се и си продолжив е сега до кога ке видиме, се тешам 34та ќе ми ги прекинат, тогаш ми го прекинаа аспиринот во првата бременост.

16. kiwikiwi

kiwikiwi Активен член

Се зачлени на:
    20 април 2024
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    22
    Кој протеин го препорачувате во бременост?
    Што може да подпомогне во раст на плодот?

17. BellaBibi

BellaBibi Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2021
    Пораки:
    7.274
    Допаѓања:
    22.752
    За по доктори само фустанче ти треба. Сред лето нема да вриеш и да се стегаш во фармерки.

На Anyshka и nikja им се допаѓа ова.
  18. _budaletinka*

Се зачлени на:
    22 ноември 2022
    Пораки:
    1.564
    Допаѓања:
    1.377
    Јас ќе сум до крај нема да ми прекинуваат клексан затоа и ќе бидам со царски ќе ми го темпираат 24h клексан пред царски

На flower55555 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. nikja

nikja Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2021
    Пораки:
    2.839
    Допаѓања:
    2.731
    Da za leto da fustance,ama za sega periodov zosto vremevo kako za vo zimo.

20. Misskirova

Misskirova Популарен член

Се зачлени на:
    25 октомври 2018
    Пораки:
    3.796
    Допаѓања:
    9.180
    Немаш други индикации за царски освен клексан ?