Kade ima ubavi a ne premnogu skapi trudnicki farmerki.Jas gledam na insta za trudnici.mk ama po 2000 i nesto im se
Мислам има во Waikiki во Капитол дел за трудници, никако да отидам да видам што има, не ме собира ништо по дома веќе. Исто некој ми спомна и доле во подрум во Бисер имало некоја продавница само за трудници.
Waikiki, jas 3 para kupiv, crni temen teksas i svetol teksas cela bremenost gi nosam duri i sega vo 9ti. Materijalot e elasticen i gore delot kaj stomakot e rastegliv ic ne stegaat. Cenite variraat zavisi od koe waikiki ke gi zemes od 600 do 1500se. Edni kupiv od butik eva bunjakovec 1890den ama samo vtor i tret mesec gi nosev ppsto gorniot del kaj stomakot ic ne bese rastegliv me stegaa. Na drugo mesto ima i vo hm i calzedonia farmerki ama i tamu se poskapi. Isto ima butik i vo trgovski vo podrumot premama, jas probav nekolku modeli farmerki od tamu ama nekoi mi bea shiroki, nekoi dolgi, nekoi debel teksas..ne mi se pogodija.
Jas do pocetok na 5ti mesec gi nosev farmerkite i toa zakopcani. Od 8ma nedela iskreno nema logika stomakot da e zgolemen od bremenosta, edinstveno samo od naduenost.
Мене искрено не ме боли ни рака ни нога гледај боцкај кај што има повеќе мевце да фатиш и јас секогаш полека боцкам и испуштам течност
Мене тогаш Јани кога бев на контрола ми рече аа ти рече 17недела си викам да фаќаш мевце или потврдо е веќе почна да расте меше му кажав дека потешко дека расте меше и ми реќе тогаш прекини со стомак почни рака и нога и така направив
Прозирно светло жолта боја. Нормално е да биде такво или крваво, безбоја или зеленикаво. Кај сите различно. А инаку и водата ми е намалена ем густа. Ми рекоа ако осетам нешто денеска да одам или и да не осетам обавезно утре да одам. Валда не е добро да е густа водата па затоа ми рекоа утре пак да одам, што знам...
Јас си начекав за живо џабе во аутлетот во Ваикики, во Поинт. Ама тоа стварно треба да начекаш твое бројче. 600ден си ги купив и си ги носам баш периодов
Ke otidam bas da vidam i dasi zemam,samo helanki nosam farmerki nemozam me stegaat kaj kopceto od stomakot.Aj po doma kesi nosam uste trenerki ama za nekade da iskocam nemam bas.Mada veke pocnuva dami se poznava stomaceto,pretezno popladne mise duva i od jadenje i od pienje bas ubavo se poznava,a odsabajle koga ke stanam ne e tolku.Bas ke otidam i do trgovski i do kapitol
Malce mie daleku treba epten dame vodi patot natamu,jas sum kaj rampa k.voda i gledam nesto poblisku.Kako i dae waikiki obavezno ke otidam
Подобро фа се следи и да се реагира... и кај мене беше таков чепот и прекина еве 3 ден денес ништо нема...
Ako ne najdes vo toj waikiki, vidi vo ramstoe mall, se nadevam ne im se povleceni trudnickite farmerki posto imase dosta izbor. Za iskacanje isto mozes teget ili crni helanki vo struzanka ima ubavi i nekoja oversized kosula, maica
Jas imam od waikiki uste prelani kupeno crni helanki predobar materijal kako te oblikuvaat top,sega zasega mise top sam9 mali brojcinja bea xs i s.Samo za po doktori pak mi treba nekoja farmerka.Jas uste od hormonite so invitro se popraviv,i sega plus sto kese popravam,a cel zivot nosam tocni raboti xs,s.I malce se popravam i odma sve mie malo
Zemaj pogolemi brojcinja i materijal sto se rastegnuva. Jas pa se shiram i zgolemuvam samo okolu stomakot, kaj nozete ista brojka mi e cela bremenost i da se popravam isto e
Шо знам бе еве јас воопшто немам мака шо се боцкам в стомак нити ме боли, матичнио ми рече немаш гајле боцкај се и си продолжив е сега до кога ке видиме, се тешам 34та ќе ми ги прекинат, тогаш ми го прекинаа аспиринот во првата бременост.
Јас ќе сум до крај нема да ми прекинуваат клексан затоа и ќе бидам со царски ќе ми го темпираат 24h клексан пред царски