Ne,koga bev prv pat ova mi e zakazana kontrola so upat za na 12.07 togas mi zakaza kontrola doktorkata
Е овие шифри поима немам за што се... Ама ств побуни се. Без разлика со што дијагноза си, бремена не треба државно ништо да плаќаш...
Vazi,i sega izracunav posle 8 nedeli mi zakazala doktorkava kontrola na endokrinologija.Ne e toa dolg period
Da pijam terapija eutorix i glukofaz 750mg.Ona prvo vika aj tisi na pocetok kontrola na 3 meseci.A doktorot sto me vodi mi kaza pocesti konfroli od 4 do 6 nedeli deka sum bliznacka bremenost
Аа значи со близначка Со лесно да е само Јас почнав со близначка од кое едното ќесе беше празно И јас сум на еутирокс хипо хашимото 125 пијам А во бременоста почна еутирокс или пред си со штитната Незнам Примав 2 месеци клексани од 7 недела па ми ги стопираа Сега после 2 месеци д димери 2000 и скратени времиња 24та недела сум На 2 недели идам на гин. ехо
Честиткиии!! Ете решило бебе да си избере неработен ден, да може да слави роденден во секое време без проблем Брзо опоравување и брзо гушкање дома