Imaat problem so aplikacijata. Kaj mene bese nerealiziran i nikogas ne go stavija. Otidov licno go zedov, mi kazaa imale problem so allikacijata ja pravele dvojazicna a samo eden programer bil
Ми се појавија отоци на нозете, по целите нозе од горе до доле, не се забележливи многу освен кога протисок со прст направам па стане бело тоа место, не знам норамално ли е по цели нозе, мислев стапала може да отечат. Вие како стоите со отоци?
Isto bev i jas. Potoa edno popladne samo se krena nagore i vo toj del dole kako prwzno mi ostana cudno. Ama pogore poubavo def ne mu ja misli. Osven da lezis j odmoras i da cekas sledna kontrola sto drugo mozes da napravis?
Жени, во петок влагам 10та недела. Последниве две три недели не можам да го поднесам мирисот на маж ми значи не зборам дезодоранс или парфем, неговиот мирис на телото што некогаш го обожавав и бев зависна буквално од него. Сега кога ќе си лежиме заедно си гледаме серија пример јас не можам да издржам ме тера дури на повраќање ќе се смени ли ова понатака? Многу ми е жал дури не ми доаѓа ни да го гушнам од што го осеќам мирисот од далеку уште ова ми фалеше..
Ќе се смени, нормално е ова. Те разбирам колку се нервираш ама ќе помине за 2-3 недели. Јас на пример го мразев до пред 1 месец Инаку, како е можно уште да повраќам луѓе, значи аман веќе оваа бременост најтешка ми дојде, 24та недела сум И едвај чекам да излезе од мене да завршам со трудночи.
Јас и ден денес не го поднесувам, ама гелот за туширање. Коа и да се истушира ја мислам ќе се исповратам. И парфемите и деодорантите. Ништо не можам да поднесам. Ми се смири се, али мирисиве не. Уште ми смета.
Јас мислам како за прва бременост ме утепаа симптомиве. Немам сила од кревет да се дигнам да се избањам не па нешто друго. Катастрофа се осеќам едвај чекам да помине ова
Јас бев сега неделава цела недела во Грција. 30ка фактор, се сончав скоро цело време и плус и во вода си влегував, иако беше прилично поладна од летно време. Температурата надвор беше 24-25 степени макс преку ден. Јас би избегнувала период да седам надвор од кај 11 ч до кај 17 ч ако одам јули/август пак. Ама јуни и септември мислам дека би било подобро времето. Заради избегнување на жештините бевме сега, и многу убаво беше. На лето здравје планираме да одиме некаде на Северно море или Балтичко, каде не е толку жешко.
Уште пред 3-4 недели ја видов во Ферти, со Ненад беше и пациентка. Си помислив дека ќе дојди сигурно во болницата, и ете. Добра докторка е
Коа ке влезеш во втор ќе воскреснеш, како влегов немам застанато, а претходно од кревет не можев да станам. Второ стварно е меден месец хаххаха.
Нивеа, и ниту изгорев ниту ништо, а буквално цело време си бев на сонце После плажа си се мачкав со Биодерма Атодерм.
Se osekate nekogas kako da neste bremeni,bukvalno nieden simptom dase nema.Denes 10+6 nemam nikakov simptom i me zagriziva.Koga imam simptomi i togas me zagrizuvaMislive naiveke ubivaat
Јас морам да ја разочарам членката со моето искуство, ама второ тромесечие ми беше најужасно мене лично...
Да, од кога помина 13та недела буквално сите симптоми исчезнаа, енергија имам премногу и исто мислите убиваат дали со или без симптоми ..посебно дека ми е прва бременост