@mariz ти мислам гледаше на Мое здравје апликацијата за резултати. Дали уште ти стои нереализирано и кога ти се смени статусот ако се сменил?
Само што влегов во седми почна нерва да ме јаде значи туку така си лежам и почнувам да вријам, па ми сметаат стапалава жешки, ми се спие почесто и тоа ми смета шо неможам да функционирам како во второ тромесечие, па од ко ќе се наспијам нормално нервозна сум оти спиев и едвај чекам август да се породам толку беше уживањето
Мене ми ги дава во архива кога ќе се објави резултатот, само документот од трансфузиологија стои во активни и неможам да го отворам незнам зошто така дали е ок
Чим има резултати се менува и оди во архива. Кај мене е така. Чим има резултати веќе префрлено е во архива и можам да си ги видам резултатите.
Овие 4-5 дена така се осеќам, вчера посебно осеќав баш притисок на одење. Денес еве повеќе во лева страна бодежи, испив уште еден магнезиум и лежам. И имам од лажните контракции. Звонев во болницата и ме прашуваат што симптоми имам, вели во 6ти месец нормално е да се осеќат благи болки. Дали имам крварење и ако ептен се влошат симптомите тогаш да одам. И дека имам матична па на неа да звонам, а таа матична е општ лекар и до 16h работи и кај неа нема баш ништо што да ми направи, ниту ехо има. Абе ептен ми се чудни, златна Мк... Јас сега до 12та недела одев кај Котларова во Ремедика и вака кога имав проблем на почеток и пишував и ми враќа. Ама сега нема што да ми помогне. Да одам на ургентен имаме и мало детенце ќе мора да се изначека со нас, нема на кого да го оставиме и така... Јас што велам само до 36 недела да издржам па после нека излегува, ти што се вели имаш уште малку. Вака- така времето брзо поминува. Терминот твој е близу со мојот роденден, летно бебенце
Што би кажале за резултативе? Сега ве читав дека отварате на мое здравје па викам ај и јас да пробам. 32 гн
Jas vakvi dimeri imav pred dve nedeli, 28 nepolna nedela bev, ok se Belive krvni zrnca malku pokačeni, nastinka nešto? Ili nešto slično?
Нее, некој друг беше. Незнам и јас која беше хахах Јас и вратив дека нареден ден ми беше прикачен извештај (пред 1м кога испитував). Резултатите со анализите од 8ми септ не ги прикачуваат... само извештај на кој пишува океј е, не е океј и вредност само на димерите забележано во заграда. Јас нов упат денес земав, треба да проверам пак...
Zdravo majki , da prasam tie sto ste bile na skrining vo Ambulanta za Fetalna Supervizija , dali vi davaat slika od bebeto ili ne? Dali treba da baram , i dali pravat problem dokolku go slikam so moj telefon vi blagodaram na site sto ke spodelite iskustvoo
Mene ednaš mi dadoa, vtoriot pat ne, zatoa što gazot go imaše na ekran. Go mrdaše, moleše, ama jok, ništo