Толку и толку мене мислев дека се повеќе барем 70 %оно ништо, за апчиња уште толку ама нека е за убаво за арно
Истиот случај со мене Крш ми е крвната слика се под граница и ендокринологот ми рече добри се и гин. Се зачудив каде гледаат вика ок се и толку
Ништо посебно, бремена си, нормално е да имаш вакви сонови, Јас и машко и женско сонував. Потсвеста е луда работа.
Хммм Јас има 20 дена како си поднесов 60 клексани, мислев барем до 70% враќаат Катастрофа Незнам дали и слушнавте и социјалното им го укинаа на многу жители
Матичната ми е на одмор до понеделник, мене ми изгледаат ок за трет тромесечие. Вие што викате? Инаку завршив работа на трансфузиологија и резултатите за некои 3 часа беа прикачени на Мое здравје.
Во кој случај ве упатуваат за хемостаза и дедимери? 15+ суѓ, никој ништо не ми спомна..во просек 1 месечно одам на преглед. И не знам кој беше со плачњето дали тука или во другите теми, денес не можам да се соземам на тема: се. Се напив магнезиум , може ќе се опуштам.
Добри се, мене уште полоши на 23та недела кога бев А како јас да следам резултати на мое здравје? Дали треба некаде да се пријавам?
Јас сабајлево бев и се изненадив колку брзо ги прикачија. @nancyyy ја симнав апликацијата Мое здравје и се логирав со мејлот од ујп.
За кој период? Јас имам поднесено на 12.04 за 30 клексани и уште немам ништо. Таму бев на шалтер да прашам и таа ми кажа колку треба да ми исплатат и само ми рече ќе си чекаш на сметка. И еве уште чекам, не знам што е проблемот.
Има членки кои поради предходна состојба проверуваат почесто. Инаку пракса е негде од 24 та недела. Другарка две бремености помина и ниту еднаш не провери. А за плачење нема лек. Тоа е мила. Ќе си плачеме на глупости. Да има за што да се смееме откако ќе се породиме. Еве јас плачев дека ќе ми фали мешево.
Јас на 2-3 дена јадам по едно мало лажиче семе од коприва помешано со таан, мед и ореви, паднати се вредностите ама не многу: 120 хемоглобин и 14 железо, 32 недела