Жено јака ти душа на тебе. Еве една најсилна. Дали имаш можност некој да ти донесе феро фолик или пиши ми ќе ти дадам една кутија имам.
Da zemes drug preparat na zelezo i poveke vit C? Ovosje i zelencuk jades? Sok ceden limon jabolko morkov i cveklo kozes nautro. Meso telesko treba vareno kako corba so mng zelencuk
16нед 5ден Не можам воздух да си земам Мерам притисок нормален срце 116 Се јавив кај матичната дијазепам ми даде да се напијам. Нешто друго има или само тоа ?
Вода со многу мраз, има техника за дишење 5 секунди вдишуваш 8 издишуваш така полека и ќе спадне пулсот, пази на кофеин, сол, мрсна храна, премногу вода може да го качи пулсот
Фала на сите за одговорите. Ќе почекам барем месец дена да помине со оваа терапија, едвај две недели има. А правев крвна слика заради настинкава вирус или што и да е што кашлам(не покажува ништо за настинка). Па после пред преглед кај гинекологот ќе одам за ддимери и успат ќе видам и железо како ќе е. Храна примам максимум што можам, не е најсајна, варено месо ете не јадам пример..цедени, овошје, јатки тоа секојдневно, со различно месо секојдневно исто. Често јадам (а ми рекоа уште почесто требало заради низок шеќер). Искрено психички ме спасува тоа што е втора бременост, фокусирана сум на малата, на време со неа, низ дома и не се јадам толку, во првата едина мака ми беше “краток” цервикс (иако немало потреба од паника) и од тоа лежење и секирации, плачења секој ден, читање, стрес, ужас поминав и многу ме смени карактерно ( на полошо). Како што читате само некои маки и проблеми искачаат ама поголемиот дел помина, ќе издржиме уште 2-3 месеци
Во Бонати се убави тие без раб што се, како да не носиш ништо се, слични видов и во Синсеј само не знам дали имаше памучни не видов имаше такви како мазен материјал, а овие од Бонати ги имам памучни и се предобри.