Да не се излаже некој Прегнатол форте да купи, решив Премама да ги сменам голем заеб. Подвратен мирис не сум осетила. 9ти месец сум, еднаш немам повратено од нив ќе повратам. Па уште на подждригнување тераат, киселини, мислам цел ден ги осеќам.
Jas piev uriroyal 7 dena,si jadam brusnica caj brusnica maticnava mi kaza nego davaat zosto ima hibiskus.Eve se iznapiv dosega edno 6casi voda i me pusti,ama pa nemozam da dodrzam so mocanje.A d-manoza od koja piese ili nema vrska
Сушена земав од Зегин и си варев чај и по 5-6 зрнца јадев. Таа во аптека ми кажа декс толку е доволно да јадам на ден.
Таму каде што нема за арониа мислев, сега отварам во фрижидер, гледам ќеса арониа замрзнати…. Труднички памет се извинувам.
Ај и овде да пишам, во другата тема немам одговор Дечки 7+6 сум, веќе неколку дена имам некое чешкање долу, не е цел ден, онака повремено се појавува. Многу ми е чудно, прво горе на усните од надвор ме чеша, па ќе го снема, па ќе се појави на препоните долу, па на клиторис. Ќе помине време ќе се појави како пецкање, штрекање, не знам како да го објаснам… Ставам утеогестан веќе два месеци сабајле и вечер. Анита ми рече од тоа било, да се мијам со камилица… Утрово кога станав ми истече дел од вагиналетата и почна да ме пече по малку. Секрет немам, од вагиналетата само бело, нема мирис никаков… Анита ми рече да не се секирам ама некако немам мир… Некоја со слично искуство?
Од утрогестонот не би требало да имаш чешање. Пробај орално да ги внесуваш и види дали ќе имаш јадеж после тоа. Брисеви дали правеше пред бременост?
Се израдував дека донеле во Кам, знам барам замрзната брусница долго време, нема никаде по маркетиве.
Можно е, на некој им ствара иритација утрогестанот па им го заменуваат со дабростон или кринон гел. Пробај да ги пиеш па ќе видиш дали ти е од нив, ако продолжи чешањето брис нека ти земат, можно е кандида да е, подложни сме сеа на неа.