Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Трчање - споделување и мотивирање

Дискусија во 'Фитнес' започната од Јас таа, 6 јуни 2024.

1. blackpanter

blackpanter Популарен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2015
    Пораки:
    1.092
    Допаѓања:
    6.156
    Почнав со трчање деновиве. Во план сум да купам и некои патики за трчање. Сакам да стигнам до 5 километри да истрчам, за сега сум на пола од ова. Временски за сега не ми е нешто битно, за старт да стекнам навика да трчам. Цел ми е да се затегнам во делот на нозете и да намалам во обем на бутови.

Предлог некоја плејлиста за трчање?

На eliesaab и kozuf им се допаѓа ова.
  2. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

Се зачлени на:
    12 декември 2021
    Пораки:
    5.635
    Допаѓања:
    21.823
    https://open.spotify.com/playlist/3lxLmpK5McwwRqEc95p22H?si=xGJB4gKlR4K01k-Xg3GKdA&pi=e-3Kx_XomeRR6V

На blackpanter му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

Се зачлени на:
    12 декември 2021
    Пораки:
    5.635
    Допаѓања:
    21.823
    Ај да ја активираме темава:angel:
    Или некоја друга за трчање, пошто има неколку :D

За годинава засега две трки ми се сигурни дека ќе трчам:D, 10ката во мај и полумаратонот на Визер во октомври, ама ќе бидат повеќе секако.
    Зимава трчам послабо зашто работам преку недела до 4, после по темница не ми е безбедно, а и плус загаденово ми смета на дишење. Ама минатава година особено летото, ментално изградив добра основа да издржувам, па и после пауза кога ми е ослабена кондицијата, брзо да се враќам во форма.
    Сабајлево трчав кратко оти немав трчано некое време. Баш и ради што немам многу кај да трчам преку зима, малце стагнирам, ама си симнав и план па од понеделник официјално ќе одам по планот. Сакам и барем убаво време да извадам, не само така да ги истрчам.

На Ema.Sk му/ѝ се допаѓа ова.