Здраво на сите Ме интересира дали некој има искуство со Турбофаст капсулите. Јас ги купив денес и од утре почнувам да ги пијам. Моментално имам 68 кг и се надевам да симнам 10 кг минимум. Прочитав дека биле многу ефикасни, па ќе видам за неколку дена. Поздрав
da efikasni se,za kratok period se slabee mnogu,bidejki nema da ti se jade nisto, no mn brzo ke si gi vratis kilogramite [mod-kirilica:2wxpedhs][/mod-kirilica:2wxpedhs]
Јас ги немам користено, само имам слушано дека многу луѓе ги пијат, а посебно многу ослабнувале тие со прекумерна тежина, значи на тие што им треба да симнат повеќе од 10-тина кг., не знам зошто е тоа така
ketisk, и јас од денес почнав со турбофаст, па се надевам дека ќе бидне нешто Ти претпоставувам веќе имаш испиено една доза. Има добри резултати?
овие таблети не се од bozen ги рекламираат на телевизија и мислам дека мозат да се најдат по аптеките прашај
јас од утре почнувам да ги пијам слим лине ,сум слуснала многу биле добри!до 15 кг се слабееело !па ке видиме!
абре турбофаст се наши на јака80 има 10 внатре одприлика 600 денари се мислам, помагаат, ама еве една форумџика ми кажа ги пиела па не и помогнале, кај нејзе слим лајн делувале повеќе
па лудото ти ги пиеше слим лајн и како си сега се е во ред?! мене искрено некако тие ме плашат па затоа сега земав да читам за овие турбофаст да пребарувам информации!
devojki sto piete turbofast kazete rezultati slabeete [mod-kirilica:4uf2fklz][/mod-kirilica:4uf2fklz]
Кажете кој се подобри капсули дали Слим или Турбо фаст и каде ги има и колку се.Дали е доволна една доза за 5-6 килограми и колку време минимум се пијат?
Јас денеска почнав да ги пијам па се надевам на добри резултати иако не ми е сеедно после се што слушнав за таблети за слабеење но сепак турбофаст се на природна база се надевам да ослабам едно 10-тина килограми. За слимлајн капсулите слушнав исто многу кај некого делувале многу добро кај некого многу лошо се двоумев дали да ги земам но наидов на турбофаст па реков да ги пробам Како ви делуваат вас? Нека сподели некој искуство плиссс
Од каде ги зема и колку пари?? и во една доза колку апчиња има?? Доволно е една доза за 10 килограми??
турбофаст па за ништо не ги бива за 10 дена ни 1 кило не ослабев! само за разлика од слим лајн не ми чукаше силно срцето (ко на моменти со слим) не ми се сушеше уста и не ми се тресеа рацете! од слим лајн воглавно Oк беа, само тоа сушење на уста ме иритираше, а срцебирње и тресење на рацете , имав по некад!но фала богу ништо не ми беше од кога престанав да ги пијам, немам некоја несакана последица од мојата љубов со слим лајн