Ај кажете друга што органзиира шопинг тури ? (со Тератавел идиме стално , но немаат карти како за беља)
Јас бев лани со нив,и супер беа..се беше онака како што беше напишано. Само лани немаа превоз од Скопје,па моравме да идеме до Велес(со сопствен превоз)па од велес не земаа со комбе до штип,па од штип во автобус и право за Бугарија. Годинава имаат и од Скопје. Незнам..имаше некој напишано погоре мислам дека имале проблеми со автобусите,им останувале без бензин ова она,али јас немав никаков проблем
Каде бевте сместени и дали сместувањето беше преку агенцијата или само превоз од агенција и приватно сместување?
Сместени бевме во вила Чикен парк. Сместувањето и патот беа од агенцијата,јадењето наше,односно плативме 100 евра за пат и смештај(10 ноќи) Истата понуда мислам дека ја имаат и за ова лето.
Организираат ли туристичкиве агенции кратки тури за 2ри август? Знам дека имаше за 24ти мај тури, ама за 2ри август не сум видела, до душа не сум ни барала досега... Годинава се паѓа во петок, па сакаме да одиме на продолжен викенд.
http://grouper.mk/skopje/deal/high-season-ta-jupiter Читав многу критики за Јупитер агенцијата, ама повеќето се лоши искуства со наградна игра. Оваа понуда на групер е доста ефтина, има некој искуство?
Ова ти е истата понуд од наградната игра Инаку за Црво, ние лани бевме со нив, преку друга агенција што соработуваше со нив. Ние бевме само превозот, и супер се навистина
Вака сеа освен тоа што се жалите дека од наградната гра од јуптер не бил таков смештајот како што го прикажувале и дека не биле организирани т.е. немало прошетки и такви ствари.. дали прават и некој друг проблем.. т.е. смејтај сигурно добиваш така?
јас бев на наградата што ја добив од јупитер платив само 40 е за јупитер алката,туристичка такса и патничко осигурување,и искрено многу убаво си поминав,секој ден беше организиран со крастарење,аква парк,други плажи песочни,и пак да ја добијам некој пат наградата пак би одела
Незадоволна од атлантис,задоволна од Фалкон и Савана. Летово одиме преку македонија сообракај па ке видиме како ке се покажат . Некои искуства?
ве молам да ми препорчате ако знаете некоја агенција што нуди аранжмани во сосендниве земји албанија, грција ..)за 6-7 дена итно ми треба
За летен одмор презадоволна сум од овогодинешното искуство со Фибула. Имаше малки пропусти но истите не ни може да се споредат со оние кои ги преживеав со Нехар травел и Орфеј!