1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Туристички агенции

Дискусија во 'Патувања и одмори' започната од newring86, 30 март 2010.

1. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073
    Некоја понуда за Mykonos?

2. elcezelce

elcezelce Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    3.118
    Допаѓања:
    20.936

3. elcezelce

elcezelce Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    3.118
    Допаѓања:
    20.936
    Немој да одиш вп бугарија преку агенција ти е мој совет ,јас лани бев во сончев брег смештајот го најдов преку нет ,плаќав 27 евра за цел стан од ден а станот беше топ онака газдата уште по топ :D дечкото беше супер доаѓа те пречекува во несебар те зима со кола и те носи до станот ти дава клуч и доаѓа после 10 дена или колку ќе решиш да седиш :)

4. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    Имате ли искуство со Парадисо флај...

незнам каков ќе биде финишот на грчкиов штрајк, утре треба да патуваме, а нив сега им текна генерален штрајк да прават :(

5. zaljubena93

zaljubena93 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2011
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    9
    а на која интернет страна го најде смештајот?
    во станот колку кревети има? дали се наплаќа од човек или од ден? позз :)

6. zaljubena93

zaljubena93 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2011
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    9
    или пак, ако имаш дај ми број од сопственикот од станот, за да контактирам јас :))

САМО ПОБРЗО ПЛС!ХЕХЕ

7. elcezelce

elcezelce Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2011
    Пораки:
    3.118
    Допаѓања:
    20.936
    Ајде ќе ти пратам сега информации во ЛП ! :)

8. velesanka

velesanka Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2009
    Пораки:
    2.612
    Допаѓања:
    2.472
    има ли некој патувано со туристичката агенција АРКА? :?:

http://www.arka.com.mk/

9. kikikikirika

kikikikirika Популарен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    2.028
    Допаѓања:
    4.534
    По тоа што слушам од луѓе страв ми е со наша агенција да одам негде. Најдов добра понуда лани ја имаше истата во две агенции нејќам да спомнувам иниња ама ако видам некој да праша за нив ( дека досега не се спомнати) ке му писам во лп. Значи најдов понуда го пишува хотелот ама на нет таков хотел не постои. Има некој со слично име ама мноооогу поскап. Не отидов со нив и после случајно сретнав жена која била на тој аранжман. Стигнале таму им рекле дека во тој хотел демек нема место па ги сместиле во друг. По 5 дена пак им рекле да се преселат во некој трет хотел . Ужаси !!!!

Ќе земам на нет ке си организирам сама ако е за на Балканот или Турција. А за подалеку би отишла со српска агенција

10. maca99

maca99 Популарен член

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    1.818
    Допаѓања:
    1.691
    A за Сафари што ќе ми кажете :?:

11. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    Мене сега ми стигна такво писмо, за во Бугарија, Грција, Шпанија или Доминиканска Република, ама е од некоја си таму Travel Group, требало да идеш во ТЦЦ Плаза и наводно во писмото пишува дека не бараат пари ниту било што. Да не се преименувале овие?

12. srculka

srculka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2010
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    170
    Има некој искуство со Т.А. Јупитер? :?: :?:

13. stella83

stella83 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јуни 2010
    Пораки:
    218
    Допаѓања:
    130
    Тие се истите, од Травел Хаус сега се преименувани во Травел груп не знам поради која причина, а се претставуваат како интернационална компанија ;) .

14. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    Од причина што веќе под Травел Хаус не можат да лажат луѓе најверојатно. Се прочуа под тоа име, ги имаше нивните превари и во време и на А1, па решиле да пробаат пак. Очигледно се добро поврзани, кој знае колку тужби добиле и пак функционираат.

15. Lady90

Lady90 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2011
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    7
    Да, истите се зошто знам дека се наоѓаат во тцц плаза.

Инаку патувал ли некој со ТА СКОБУЛ??????????? http://skobul.homestead.com/
    кажете искуства :^)

16. SaIvnjaann

SaIvnjaann Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2011
    Пораки:
    505
    Допаѓања:
    458
    Јас досега 3 години еве по ред одам и сум мноогу задоволна од туристичката агенција Savana, едонставно преубави аражмани, вили, студиа и хотели (секој со можностите) а и плус не се многу скапи.Најзадоволна сум од нив , сум одела и со други ама со нив ми е секогаш The Best 8)

17. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    719
    До сега најзадоволна за одмори во Грција сум од Фалкон Травел. Значи колку ги испофалив ништо чудно оваа година да не зезнат :x :x :D Ај се надевам нема :wasntme:

18. lola-86

lola-86 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 мај 2011
    Пораки:
    729
    Допаѓања:
    198
    ВНИМАНИЕ!!!

Луѓе не одете таму немојте да се излажете!
    Да знаете дека Тој Ивица и Драган се крадачишта прва лига!
    Ништо не направив со парите ми пропаднаа 1000 евра!
    Нема да одам никаде затоа што ми пратија мизерна понуда од 2 хотели за Грција а јас на Booking.com си најдов 2 пати поевтино и поубави хотели а тие 1000 евра требаше да се платат и демек гратисот за Грција уствари промотивните цени се стварно промотивни а тие ни п немаат од промотивни поскапи се 2,3пати него да осиш сам а ако одиш сам во подобар хотел ќе одиш а овие ќе те пратат во најскапаните а за тие пари ќе најдеш перфектен хотел.
    Јас се искарав со нив и АРАМ НЕКА ИМ СЕ ПАРИТЕ!НИКОГАШ ПОВЕЌЕ ВАКВА ГРЕШКА ВО ЖИВОТ.
    Сакате да ги туЖиме??? :) јас им пратив адвокат таму,само не вреди да фрлаш пари за по судови,ама инаетот е голем.Нека си ги копаат очите,БЕЗОБРАЗНИ!
    Криво ми е ако излажале и др.луѓе,не дозволувајте да бидете изманипулирани и изиграни!Сега ќе бев на супер одмор со моите пари ама памет за другпат.Тие нудат и као демек ти даваат бесплатно за Тенерифе таму смештај за 7 дена.А авионските карти до таму колку се знаете?Ви се исплаќа да земате 2,3 авионски карти до таму за нивните помочани 7 дена????????Намерно тие такви трикови прават,а имаат полно такви финти.
    Пазете се!и да тие се во хотел Плаза.истите се!

19. Ani.taa

Ani.taa Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    62
    и мене ми стигна завчера такво писмо од Травел Груп за бесплатно патување. :| како што прочитав се е бесплатно. мајка ми се јави и го даде нејзиниот број, пошто го побараа, рекоа дека ке се јават. :?: јас и така не верував дека тоа е бесплатно ама сепак се јавивме. значи како и да е ке си платиш. Лажговци |( |(

20. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.341
    Тие се истите 100% проверено