Немој да одиш вп бугарија преку агенција ти е мој совет ,јас лани бев во сончев брег смештајот го најдов преку нет ,плаќав 27 евра за цел стан од ден а станот беше топ онака газдата уште по топ дечкото беше супер доаѓа те пречекува во несебар те зима со кола и те носи до станот ти дава клуч и доаѓа после 10 дена или колку ќе решиш да седиш
Имате ли искуство со Парадисо флај... незнам каков ќе биде финишот на грчкиов штрајк, утре треба да патуваме, а нив сега им текна генерален штрајк да прават
а на која интернет страна го најде смештајот? во станот колку кревети има? дали се наплаќа од човек или од ден? позз
или пак, ако имаш дај ми број од сопственикот од станот, за да контактирам јас ) САМО ПОБРЗО ПЛС!ХЕХЕ
По тоа што слушам од луѓе страв ми е со наша агенција да одам негде. Најдов добра понуда лани ја имаше истата во две агенции нејќам да спомнувам иниња ама ако видам некој да праша за нив ( дека досега не се спомнати) ке му писам во лп. Значи најдов понуда го пишува хотелот ама на нет таков хотел не постои. Има некој со слично име ама мноооогу поскап. Не отидов со нив и после случајно сретнав жена која била на тој аранжман. Стигнале таму им рекле дека во тој хотел демек нема место па ги сместиле во друг. По 5 дена пак им рекле да се преселат во некој трет хотел . Ужаси !!!! Ќе земам на нет ке си организирам сама ако е за на Балканот или Турција. А за подалеку би отишла со српска агенција
Мене сега ми стигна такво писмо, за во Бугарија, Грција, Шпанија или Доминиканска Република, ама е од некоја си таму Travel Group, требало да идеш во ТЦЦ Плаза и наводно во писмото пишува дека не бараат пари ниту било што. Да не се преименувале овие?
Тие се истите, од Травел Хаус сега се преименувани во Травел груп не знам поради која причина, а се претставуваат како интернационална компанија .
Од причина што веќе под Травел Хаус не можат да лажат луѓе најверојатно. Се прочуа под тоа име, ги имаше нивните превари и во време и на А1, па решиле да пробаат пак. Очигледно се добро поврзани, кој знае колку тужби добиле и пак функционираат.
Да, истите се зошто знам дека се наоѓаат во тцц плаза. Инаку патувал ли некој со ТА СКОБУЛ??????????? http://skobul.homestead.com/ кажете искуства
Јас досега 3 години еве по ред одам и сум мноогу задоволна од туристичката агенција Savana, едонставно преубави аражмани, вили, студиа и хотели (секој со можностите) а и плус не се многу скапи.Најзадоволна сум од нив , сум одела и со други ама со нив ми е секогаш The Best
До сега најзадоволна за одмори во Грција сум од Фалкон Травел. Значи колку ги испофалив ништо чудно оваа година да не зезнат Ај се надевам нема
ВНИМАНИЕ!!! Луѓе не одете таму немојте да се излажете! Да знаете дека Тој Ивица и Драган се крадачишта прва лига! Ништо не направив со парите ми пропаднаа 1000 евра! Нема да одам никаде затоа што ми пратија мизерна понуда од 2 хотели за Грција а јас на Booking.com си најдов 2 пати поевтино и поубави хотели а тие 1000 евра требаше да се платат и демек гратисот за Грција уствари промотивните цени се стварно промотивни а тие ни п немаат од промотивни поскапи се 2,3пати него да осиш сам а ако одиш сам во подобар хотел ќе одиш а овие ќе те пратат во најскапаните а за тие пари ќе најдеш перфектен хотел. Јас се искарав со нив и АРАМ НЕКА ИМ СЕ ПАРИТЕ!НИКОГАШ ПОВЕЌЕ ВАКВА ГРЕШКА ВО ЖИВОТ. Сакате да ги туЖиме??? јас им пратив адвокат таму,само не вреди да фрлаш пари за по судови,ама инаетот е голем.Нека си ги копаат очите,БЕЗОБРАЗНИ! Криво ми е ако излажале и др.луѓе,не дозволувајте да бидете изманипулирани и изиграни!Сега ќе бев на супер одмор со моите пари ама памет за другпат.Тие нудат и као демек ти даваат бесплатно за Тенерифе таму смештај за 7 дена.А авионските карти до таму колку се знаете?Ви се исплаќа да земате 2,3 авионски карти до таму за нивните помочани 7 дена????????Намерно тие такви трикови прават,а имаат полно такви финти. Пазете се!и да тие се во хотел Плаза.истите се!
и мене ми стигна завчера такво писмо од Травел Груп за бесплатно патување. како што прочитав се е бесплатно. мајка ми се јави и го даде нејзиниот број, пошто го побараа, рекоа дека ке се јават. јас и така не верував дека тоа е бесплатно ама сепак се јавивме. значи како и да е ке си платиш. Лажговци