Има некоја феминка искуство со оваа агенција?Баш примамливи понуди за 135 евра за Голем Драч Албанија..
Дали некој има патувано со Odeon Travel од Србија?Уплативме во Аурора ама од од Белград ни е летот па Одеон не превземаат од таму.Соработувале.Но два пати им пишав на Одеон нешто сакав да ги прашам и маил и на фб и не ми одговараат.Некако несериозни ми се ......можеби се лажам.Можеби не ме разбраа оти на македонски им пишав а?
Епа Вака .. си уплативме за одмор во Кавос , Крф и добро тргнавме,го поминавме делот со траектот и на половина час пред стигнување ни кажува водичот има проблеми со канализација во вилата па ќе се сместиме сите во Мораитика .. па незнаете што се случуваше во автобусот,војна се крена бидејќи не беше само една вила во кавос беа понудени три .. но водичот не сакаше воопшто да коментира и уште ни рече па што очекувавте вие за сто евра .. по слегувањето луѓе блиски на агенцијата ни кажаа дека секоја година го имаат истото оправдување и дека воопшто немале ни закупено вила во Кавос .. ни го уништија одморот уште нестигнати,а по враќањето пишувавме меилови со жалби и баравме барем некакво објаснување но никој не ни возврати..и така ´ПЕТ´си загубија 40-тина клиенти ..
Јас затоа никогаш повеќе не идам со агенции. Ако треба 100 евра поскапо ќе си платам, ама знам дека ми е сигурно.
Па тужете ги. Напиши го ова на ФБ. Пратете го на мејл на некои од сајтовите за да го објават.[/quote] Не можам да се замарам до толу, а еве пишав тука и на сите пријатели кажав.
Дали знаете некои агенции што организираат еднодневни екскурзии до Грција или евентуално Бугарија, но не во викенд ?
да ве прашам за искуства со Игуана ..имаме два дена да се одлучиме меѓу Игуана и Савана .. Савана веќе ни се испробана опција и се многу добри но некако Игуана имаат подобра понуда за истото место и вилата е подобра .. Ве молам за одговор
Јас лани бев преку Игуана, во Грција на Закинтос. Автобусот беше на два ката, тргнување, пристигање, траектот и паузите беа според планираното. Пасошите требаше да ги однесеме во агенција пред поаѓање за проверка, и веројатно беше најавена турата, па многу малку се задржавме на граница. Стигнавме на време, но оние кои беа претходно во апартманите не ги напуштиле на време, т.е. некои сеуште беа таму кога ние дојдовме и чекавме додека да исчистат. Вилата беше како на сликите, апартманите исто, оддалечена беше толку колку што стоеше во описот.
Последното мое патување беше со Т.А.НЕХАР, и можам да кажам дека сум презадоволна од целиот нивни аранжман. Премногу организирани и некако водат грижа за патниците, ти кажуваат каде е поефтино а сепак солидно, каде поскапо, водичот им е супер и така, јас ја препорачувам НЕХАР.
Сакам во Септември да одам во Албанија повеќето туристички агенции во кои се јавивме немаат понуди за Албанија или немаат превоз,а и читајќиве вас почна страв да ме фаќа какви се не превари прават, па ќе ве замолам ако некоја од вас била во Албанија нека пише преку која агенција и дали све било регуларно