ne znam kakvi vi bese iskustvoto so iguana ama so niv ova leto i nikogas povekje. Nisto ne bese kako sto kazaa namesto soba so pogled na more dobivme pogled vo zid obrasnat so golemi trevi "zona sumraka" a se naogja nad giro restoran i celo vreme mirisa na hhrana. Osven toa nikakov odnos od strana na agencijata namesto popust mi naplatija povekje srekja sto dobro izracunav inaku kje im pominese lagata.se nadevam vie podobro pominavte so niv
Незнам дали тука да го сместам прашањево, ама ај ќе пробам, Дали сте патувале до сеа со попустиве што ги нудат страниве како групер, купи на попуст и сличните такви ? Има добри понуди за Нова Година па сакав да видам дали е исправно се како што пишува? Би била благодарна доколку некоја ми одговори.
Јас имам лошо искуство со аранжман купен преку групер. Основната цена можеби ќе биде ниска и примамлива, но после тоа доплаќаш буквално за СЕ. Патувањето ќе ти излезе 5 пати поскапо. Плус реализацијата на патувањето е катастрофална, на најниско можно ниво. Моја препорака читајте ги програмите целосно. Што нудат, што е вклучено во цената, што не и колку се доплаќа. И кој е организатор на патувањето. Не се споредуваат агенциите отворени пред 2 дена, со агенциите што работат повеќе од 15 години во туризам.
Внимавајте во кои агенции резервирате. Вртоглаво ниските цени се измама. Еве што се случи минатиот викенд. http://infomax.mk/wp/?p=20549
Дали можи да ми кажиш какво искуство имаш со аранжманот купен преку групер, за шо плајќаш од после? по шо има уба понуда за Прага 8599 ден и не знаеме дали да одиме со нив... И дали беше со агенцијата АС Транс? Фала однапред
И јас имам одено преку Групер и КупиНаПопуст, и моите имаат одено, ама ние имаме само пофалби. Како што си пишуваше, така и беше. Воглавно тоа зависи од самата туристичка агенција. Знам дека имаше проблем со Т.А. Јупитер, се жалеа луѓе дека морало да доплаќаат некои трошоци, имаше многу поплаки, а во последно време немам видено понуда од нив на Групер и останатите сајтови за попусти. Јас имам одено преку Атлантик турс, мои другари и мајка ми и татко ми одеа преку Бисер Пром и сите сме задоволни.
Девојки имам план за истамбул за овој или следниот месец ако може да ми предложите туристичка агенција која има добри понуди, барав на интернет но немаше ништо за сега
има интересни понуди на групер и купи на попуст преку туристички агенции, како што видов Орфеј, Јупитер и Камелија.. би сакала да ве прашам дали се оделе преку овие понуди и дали некоја планира да оди за 8ми Март? фала многуу
Супер е агенцијата јас повеќе пати сум патувала со нив до Грција летно време а и неколку пати на шопинг тури до Солун
Која агенција кај нас има најдобри понуди за Турција? Јас уште од сега гледам за да фатам демек попуст за рана резервација. Сакаме крај на мај, почеток на јуни да одиме. Секако ќе ја ѕирнам темата за Турција, ама сепак и тука да прашам. Благодарам!
Здраво Има некоја искуство со агенцијата Вајкики? видовме добра понуда со авион за 8 ми март во истанбул по сајтовиве за попусти па сакаме да одиме комлет другарки,затоа да се распрашуваме еве и линк http://sitepopusti.mk/ponudi/Skopje/Patuvanja-i-smestuvanje?sort=datum&sort_direction=silazno
Бев летово во Турција преку Skaut. Дотогаш немав слушнато за ваква агенција, ама супер се покажаа. Немам ниту една замерка и имаа многу евтини понуди со пристојни хотели.