@Малечка Маша Не ја знам Наташа. Како и да е, со Јасмин имам одлично искуство и следен пат ќе прашам дали он ќе носи, а Прага ја планирам за есеноска, здравје Боже. Задоволна си од хотелот во кој ве сместија? Имаше диско-миско за младите?
Хотелот беше солиден, услугата на Чесите не беше како шо треба. Не се многу услужлив народ. Ама тоа немаше врска со агенцијата, такви се тие. Немаше диско во хотелот. Во Прага има милио работи за да се видат - на диско најмалку треба да мислиш
Nikako so Balkan Fun. Totalno se neorganizirani i gledaat samo kako na fakultativni izleti da ti zemat pari. Loso iskustvo imav za Nova godina vo Belgrad so niv a i brat mi imase loso iskustvo predhodnoto leto.
Нема кој не се труди да ќари на факултативите, зошто од нив им е чистата заработувачка. Немам лично искуство со Балкан фан, ама ги знам дечките кои се главни ( основачи/ директори), градски фаци се во Скопје, културни и на место луѓе. А тоа да се неорганизирани е нормално, 95% од агенциите се такви зошто со 2 деца не можеш да излезеш на крај, а камоли со 50 различни луѓе.
Хелп... Некој/а.. Да ми каже агенција од скопје до островот Крф.. Значи само превоз.. Ако знае некој/а нека пише тука или лп..Хитно xD
Во Бисер трговскиот има две агенции Балкан Турс и упте една (дали се викаше Мартин Травел или не знам како ). Некој да не има искуство со нив?
Ви ја препорачувам Discovery Info Travel: http://discovery.com.mk/ Јас таму уплатив за Лефкада. Имаат и картица за попусти низ Грција во кафичи, ресторани и сл.
Агенцијава се отвори оваа година, мислам во мај/јуни. Дечкото што ја држи го запознавме лани во Нидри, беше одговорен за крстарењата околу островот. Ни помогна многу пошо ние првпат во Лефкада лани бевме. Ни кажуваше каде има добри ресторани/кафичи, кои се најдобри плажи и како можеш најлесно да стигнеш до нив, ни праеше попуст за рентање мотори и сл. И затоа и кај него резервиравме пошо не знае и ептен е фер, дава и попусти.