Сега стигнав да ви пишам....Преку агенцијата Турист сигурно немало доволен број на патници па не презема агенцијата Ариес од Битола,а имаше и патници од ЈК-травел Битола значи три агенции наполнија еден автобус за Парга,Крф Лефкада.Водичот од Ариес беше Наташа ,а од ЈК Дејан задоволна сум од организацијата имаше пропусти ама минимални што нема замерка,најважно секаде бевме точни немаше каснење убаво се објаснуваше и односот на Наташа и беше убав со сите патници.Пофални зборови за шоферот Ерол-Џем турс одлично возење чист автобус патот не го осетивме.Повторно би избрала со Ариес Битола екскурзија.
Дали знаете како би се извело и дали има понуди за 2-3 дена да речеме викендашки? Оти сите понуди се 7 или 10 дена. Прашав една агенција рекоа немале таква понуда. Може на пример само превоз да си платам па да барам приватно сместување м?
Има такси , ќе се снајдете. Има огласи на пазар3 за таксисти, сигурно ќе најдете нешто. Ако сте двајца, ќе најдете уште двајце и ќе ви излезе уште по ефтино.
ај ве молам кажете некоја агенција што нуди одмор на база all inclusive , што сте биле и што ви се допаднало
Ние пред 2 години бевме на скијање во Банско преку нив, со нивни превоз и сместување во хотел, се беше супер.
Јас сум задоволна од Бисер-Пром ,сум била во Банско...топла препорака,исто така и со Т.А Игуана имам одено на повеќе места во Грција и се тотално коректни
Mari4e, јас лично заедно со мојот сопруг сме задоволни досега од услугите на Savana, ETC Travel и Vardar Express ...значи воопшто нема да погрешиш во изборот зашто досега немавме никакви пробеми кога патувавме преку овие агенции. За која дестинација станува збор? Ние патувавме за Турција - Кушадаси, Анталија -Сиде преку овие агенции...
Девојки сакам да ве прашам дали некоја од вас се распрашала за новиве понуди кои ги нуди Фибула за летни аранжмани во Анталија по екстра поволни цени, хотели по 270 евра all inclusive за хотели со 4 ѕвезди и до 470 евра за хотели по 5 ѕвезди? Што се спаѓа во овие аранжмани?