Lani bevme na skijatos so niv,da vi kazam za organizacijata epen im bese dobra ,vodac imavme celo vreme ne posetuvase,dostapna,do vilite ne odnesoa,smestija
Уплатив преку Савана прв пат одам преку неа поради многуте позитивни коментари за агенцијава, ќе пишам импресии кога ќе се вратам.
Прашав колешка вика прв пат слушам.Ја прашала другаркаи наводно идела она со таа агенција. И рекла другарката демек абе не зезнаа парите ни ги земаа..Ај у пм све хаос и државава
Искуство од некој со Maxima tours? Искрено до сега немав слушнато за нив, демек имале и претставништво и во Грција, имаат понуди за конкретни термини кои ми одговараат.
SKAUT se mnogu solidni, otsekogas imale dobra sorabotka so Crna Gora,pa dokolku idete za natamu nema a zgresite..barem jas imav iskustvo za crnogorosko primorje taka da toplo vi gi preporacuvam
Ќе може некој да ми објасни како оди работава со групер купони? Конкретно за оваа понуда ме интересира http://grouper.mk/skopje/deal/escape-travel-ipsos-krf-avgust-early
Секој купон ти е уплата по лице, пример ако сте двајца, треба два купона да купиш. Одиш на КУПИ, внесуваш податоци од картица, име презиме, бројче, дата на истекување на картица и купено ти е. јас се логирам преку фб, не правам профил нов
Има некој искуство со Атлантис? Гледам нудат на рати, па ме интересираше како оди тоа. Ако знае некој нека сподели.