На рати со картица, ама незнам со која банка имаат договор склучено без камата да е плаќањето на рати.
Не знам во која тема да го поставам ппашањето. Како се одвиваат работите на аеродромот Ататурк во Истанбул?Безбедно ли е? Наскоро треба да патувам и сум преплашена.
Транзит.ама морам од таму.веке купив карта.а агенцијата не сака да ми ја замени.и премногу ми е скапо да купувам друга карта да одам преку друга земја.
Милион пати се јавив во агенцијата.Ми рекоа дека ги пренасочуваат тие што купиле карти до 20 јули.ситуацијата сега се смирила и собраќајот се одвивал нормално.Но тоа што го слушам на вести чисто се сомневам дека ситуацијата се подобрила.
Преку која агенција е? Абе ти ако не се осеќаш безбедно и сакаш да ја смениш, треба да ти ја сменат, не нивно мислење да изнесуваат, не одиш на консултации
Македонија травел.ми рекоа дека за дополнителни информации ке ме известат.времето се наблизува а од нив ни трага ни глас.
Оди им у канцеларија. Имам мг добра соработка со нив, дека раб у хотел, ама па на породилно сум, неам службен со мене да им се јавев. Ок се како агенција, оди и инсистирај да ти ја променат, остај телефони
Zdravo na site.Sakam da prasam za ta teotravel od bitola,kakvi iskustva imate.Sakam da odam so niv na tura vo septemvri.fala
Видoв декa имaте некoлку пaти кoментирaнo декa бисер прoм се oкеј aгенцијa. Мене ме интересирa зa превoзoт. Имaaт купoн нa групер зa превoз oхрид-скoпје aмa некaкo не сум сигурнa зa дa купaм
Купи го без размислувањеЈас бев со купон од Групер со нив во Солун,на крациве на еднодневна и во Банско немаше никаков проблем
Некoј дa ми предлoжи aгенцијa зa oние еднoдневните кaпењa дo кaлитеa aкo сте биле Едит: некoј дa не имa пaтувaнo сo мт трaвел или трaвел сервис?
Мт травел се ок, ако одите со бус. Тоа комбето не им е баш нај нај За Калитеа конкретко Далас унион вози еднодневни Исто и Сара Травел. Сара се сосема коректни А лично јас за еднодневна од Ск би ги одбрала бисер пром, конкретно на Сани, не во Потидеа.. Барем по мое хаха Ама ако сакате Калитеа, тогаш овие погорниве агенции