Пиши на гугл лето албанија 2016 ќе ти излезат. Имаше неколку агенции, не се сеќавам кои, го нудеа истиот смештај и превоз 10 дена за 124 евра.. Уште кога влеговме во автобус ми беше криво што не бев бар да се распрашам повеќе, ептен солидна понуда беше.
Весна ми е во моја зграда, кој иде натаму нека каже За агенцијата конкретно, коректна е жената и до сега скоро сите комшии одат преку неа, никој не се пожалил. Со Весна немам некој контакт, некогаш ни добар ден не си викаме, иако некој по ова што го пишав ќе рече дека не сум објективна, искрено ништо не добивам со позитивна критика
Најчесто помалите агенции работат на процент за поголемите агенции. Затоа ако е некоја помала, како таа Весна турс - прашајте со кои агенции сорабитува, дали е нејзин аранжман личен или на друга поголема А за поголема ги мислам оние од типот на Магелан, Фалкон, Аурора.....Савана..........
Pred 20 dena se vrativ od odmor so agencijata BALKAN FUN - teska KATASTROFA ... Od samiot pocetok do kraj imase milion problemi, ne samo sto nemaa resenie tuku neznaeja nitu dobro da se odnesuvaat prema patnicite. Iako mi bese sugerirano da ne odam so niv , sepak so 2 drugarki se odlucivme i otpatuvavme . Ne ja preporacuvam na nikogo ovaa agencija. Podobro organizirajte si go sami odmorot otkolku ovie da vi go upropastat.
Весна сама закупува апартмани по врасна и тие местата натаму. А за превоз врска немам дали има нејзин или користи од др агенција
Па Весна турс работи сигурно преку 10години и си има редовни клиенти, секогаш едни исти ми се мотаат пред зграда, веќе и на лик се препознаваат Повеќе негативни критики имам слушнато за поголемиве агенции, него за Весна. Е сеа сигурно не е најнајнајтоп агенција, ама златна средина.. А викаат лошата реклама брзо се шири, стварно не знам, се надевам ќе каже некој од прва рака Што и да правите, само крај на мај не идете.. Се собираат пола пензионери од Маџари и си прават "журка" во Врасна...
Tocno, kolku pari tolku muzika! Momentalno jas sum vo Hanioti preku Vesna turs, zasega se e odlicno, od vilata se do mestoto.