Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Туристички агенции

Дискусија во 'Патувања и одмори' започната од newring86, 30 март 2010.

1. Baby.boo

Baby.boo Истакнат член

Се зачлени на:
    22 септември 2014
    Пораки:
    146
    Допаѓања:
    158
    Има многу ефтини патувања преку Рапсоди травел, скоро се е вклучено во цената и многу ги фалат. Ако сака некој подетални информации нема ми пише во дм. Инаку највеќе се патува до Грција на островите

2. Acka22

Acka22 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 октомври 2015
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    999
    Искуства со игуана травел?

3. Trxmx

Trxmx Популарен член

Се зачлени на:
    17 октомври 2016
    Пораки:
    343
    Допаѓања:
    8.313
    Во врска со сместувањето беше све океј... бидејќи беше last minute, на фб страната кога го објавија пишуваше со превоз, се јавив ми викаат не нема да има превоз. Се јавува дечко ми него му кажаа да има. Идеме одма да уплатиме, стигаме и ни викаат нема да има превоз. Си отидовме разочарани дома и следниот ден гледам на постот некоја жена коментар у стил доста не ги лажете луѓето дека има превоз кога нема, на тоа и вратија дека сега ќе има превоз. Се на се додека се одлучат они се распродаде терминот за едните апартмани каде сакавме да бидеме сместени, на крај уплативме за другите апартмани. За идење идевме со автобус а за враќање со мини бус. Господинот возач да не ти го затворил големиот багаж со куферите и негде кај Неготино почнаа да ни свират коли и уствари да ти се отворил и 7 куфери по пат паднати. Се враќаа назад дојде и полиција ама некој си застанал со кола и фино лепо си ги собрал. Среќа повредните работи ни беа напред, а испаднаа фер и ни платија за штетата( во однос на тоа што си имал во изгубениот куфер)
    ... сепак не се Игуана криви за шоферот. Сеуште ги следам и би идела пак преку нив и покрај ова искуство :)
    Баш сега во мисла сме за во Лефкада преку Игуана ама има време :D

На Acka22 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Acka22

Acka22 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 октомври 2015
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    999
    Фала мила ,ние се мислиме помеѓу Лефкада,Полихроно и Закинтос,секој зовет искуство добредојден е

На Trxmx му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Trxmx

Trxmx Популарен член

Се зачлени на:
    17 октомври 2016
    Пораки:
    343
    Допаѓања:
    8.313
    Ние бевме во Афитос, а годинава сакаме во Лефкада да одиме. Сум била јас пред неколку години и е преубаво го препорачувам местото. Само мој совет е да одите со сопствен превоз бидејќи одалечени се плажите една од друга, а убаво е да се прошета сегде. Сигурно има превоз автобуски таму ама повеќе пари ќе фрлиш и повеќе ќе се измачиш. Ако се одлучите да одите со Игуана таму пиши ми баш ме интересира како ќе е:)

На Acka22 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Acka22

Acka22 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 октомври 2015
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    999
    Важи ќе ти пишам,цените општо како се движат ?

7. Trxmx

Trxmx Популарен член

Се зачлени на:
    17 октомври 2016
    Пораки:
    343
    Допаѓања:
    8.313
    Не ми текнува за Лефкада со моите бев во 1средно пред 5 год они плаќаа се:D ама мислам дека океј беше... Афитос минатата год цените изгор беа и тоа во Септ..

8. lilo

lilo Популарен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2010
    Пораки:
    743
    Допаѓања:
    1.293
    Acka22
    Trxmx ние закажавме во Никиана-Лефкада. Едвај чекам

На Acka22 и Trxmx им се допаѓа ова.
  9. n0Limits

n0Limits Истакнат член

Се зачлени на:
    7 април 2017
    Пораки:
    389
    Допаѓања:
    661
    Дали некој/а патувал/а со агенција Оскар травел, да сподели искуство ? :)

10. Medical girl

Medical girl Истакнат член

Се зачлени на:
    1 декември 2016
    Пораки:
    176
    Допаѓања:
    88
    Здраво женски ☺
    Некој да не има искуство со туристичка агенција Rapsody travel имаат многу добри понуди за Грција ???

11. Rubiii

Rubiii Популарен член

Се зачлени на:
    17 февруари 2011
    Пораки:
    2.685
    Допаѓања:
    5.451
    Од твоиве дестинации не сум била на Лефкада, но по кажувани искуства велат дека е убаво и е повеќе за парови ( за разлика од Закинтос, Кавос каде е за журкање), имало убави плажи и препорачливо е со своја кола или да се изнајми.
    Закинтос е за тинејџери, досадно е за луѓе над 20 години, освен ако не се отидени за журка, журка,журка, пијани англичани, одење во диско со гумените апостолки од плажа, секс на секој чекор....
    Полихроно ти е на прв крак, јас во принцип го сакам Халкидики, иако конкретно првиот крак е околу 80-100 км, не ме фаќај за збор, и лесно се движиш по местата и да не си со кола. Народот се парови, семејства, поретко млади за журка дојдени, и одморот тука е помирен и класичен одмор на туристичко место. Плажите според мене се исти, нијанси се разликите, и очекувај гужва и навала од балканци.

Во однос на агенции, моите биле со Сафари во Грција и било ок, иако многу од луѓето во нивната тура се жалеле на инсекти во хотелот, но тоа скоро секаде да е проблем. Моите немаа проблем и организацијата беше ок.
    Игуана се скапџии, мислам дека имаат најскапи аранжмани, сум била преку нив и имавме инцидент со траектот, односно не ни кажаа дека сами ќе треба да го качиме својот багаж на траект и после да го симнеме ( а ти си дошол со 2 торби, 200 тракатанци и реквизити ). Смештајот беше просечен, но за таа пара слаб.

12. realGirl

realGirl Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2014
    Пораки:
    1.411
    Допаѓања:
    6.697
    Искуства со Рапсоди?
    Некој што бил со нив на одмор со нив последниве години да сподели.

13. Acka22

Acka22 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 октомври 2015
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    999
    Фала мила

14. ina..ina

ina..ina Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јуни 2013
    Пораки:
    297
    Допаѓања:
    107
    Дали некој има искуство со Агенцијата Одмори Се ?

15. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.733
    Допаѓања:
    172.791
    Не е баш агенција, повеќе би рекла посредник.
    Продава аранжмани од други агенции
    Барем така беше порано, не организираа ништо

16. Anja98

Anja98 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2011
    Пораки:
    362
    Допаѓања:
    553
    Јас најдов една српска агенција Jungle travel имаат многу поволни понуди и за поблиску и за подалеку да се прошета. Српска е агенцијата се распрашував слушнав позитивни критики,така што се решив годинава преку нив да одам во Шпанија. Ако случајно некој ја знае нека ми пише мислење или искуство добро би ми дошло :D Исто има една добра словенска страна po svetu со смешно евтини летови и инетересни пакети превоз-сместување за низ цел свет,само што немаат тргнување од Скопје или негде поблиску туку повеќе од Словенија,Италија итн...

Последна измена: 26 јуни 2017
  17. Hris321

Hris321 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 мај 2017
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    7
    Дaли имa некoј искуствo сo Виoр 2 туристичкa aгенцијa зa вo Сутo мoре, нудaт aпaртмaни, дaли некoј бил тaму?

18. realGirl

realGirl Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2014
    Пораки:
    1.411
    Допаѓања:
    6.697
    Искуства со Арка и Балкан Фан?

19. Βικτωρία

Βικτωρία Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2017
    Пораки:
    521
    Допаѓања:
    3.667
    Јас би ти ја препорачала балкан фан,другар работи таму и стварно се е супер,имав прилика да отидам со нив на едно патување,супер беше се.

На realGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  20. radi4ka29

radi4ka29 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јуни 2010
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Dobro vecer iskustvo nekoj ako moze da mi kaze za fibula sakame da odime na odmor za Turcija-Side pozdrav blagodaram odnapred