Има многу ефтини патувања преку Рапсоди травел, скоро се е вклучено во цената и многу ги фалат. Ако сака некој подетални информации нема ми пише во дм. Инаку највеќе се патува до Грција на островите
Во врска со сместувањето беше све океј... бидејќи беше last minute, на фб страната кога го објавија пишуваше со превоз, се јавив ми викаат не нема да има превоз. Се јавува дечко ми него му кажаа да има. Идеме одма да уплатиме, стигаме и ни викаат нема да има превоз. Си отидовме разочарани дома и следниот ден гледам на постот некоја жена коментар у стил доста не ги лажете луѓето дека има превоз кога нема, на тоа и вратија дека сега ќе има превоз. Се на се додека се одлучат они се распродаде терминот за едните апартмани каде сакавме да бидеме сместени, на крај уплативме за другите апартмани. За идење идевме со автобус а за враќање со мини бус. Господинот возач да не ти го затворил големиот багаж со куферите и негде кај Неготино почнаа да ни свират коли и уствари да ти се отворил и 7 куфери по пат паднати. Се враќаа назад дојде и полиција ама некој си застанал со кола и фино лепо си ги собрал. Среќа повредните работи ни беа напред, а испаднаа фер и ни платија за штетата( во однос на тоа што си имал во изгубениот куфер) ... сепак не се Игуана криви за шоферот. Сеуште ги следам и би идела пак преку нив и покрај ова искуство Баш сега во мисла сме за во Лефкада преку Игуана ама има време
Ние бевме во Афитос, а годинава сакаме во Лефкада да одиме. Сум била јас пред неколку години и е преубаво го препорачувам местото. Само мој совет е да одите со сопствен превоз бидејќи одалечени се плажите една од друга, а убаво е да се прошета сегде. Сигурно има превоз автобуски таму ама повеќе пари ќе фрлиш и повеќе ќе се измачиш. Ако се одлучите да одите со Игуана таму пиши ми баш ме интересира како ќе е
Не ми текнува за Лефкада со моите бев во 1средно пред 5 год они плаќаа се ама мислам дека океј беше... Афитос минатата год цените изгор беа и тоа во Септ..
Здраво женски ☺ Некој да не има искуство со туристичка агенција Rapsody travel имаат многу добри понуди за Грција ???
Од твоиве дестинации не сум била на Лефкада, но по кажувани искуства велат дека е убаво и е повеќе за парови ( за разлика од Закинтос, Кавос каде е за журкање), имало убави плажи и препорачливо е со своја кола или да се изнајми. Закинтос е за тинејџери, досадно е за луѓе над 20 години, освен ако не се отидени за журка, журка,журка, пијани англичани, одење во диско со гумените апостолки од плажа, секс на секој чекор.... Полихроно ти е на прв крак, јас во принцип го сакам Халкидики, иако конкретно првиот крак е околу 80-100 км, не ме фаќај за збор, и лесно се движиш по местата и да не си со кола. Народот се парови, семејства, поретко млади за журка дојдени, и одморот тука е помирен и класичен одмор на туристичко место. Плажите според мене се исти, нијанси се разликите, и очекувај гужва и навала од балканци. Во однос на агенции, моите биле со Сафари во Грција и било ок, иако многу од луѓето во нивната тура се жалеле на инсекти во хотелот, но тоа скоро секаде да е проблем. Моите немаа проблем и организацијата беше ок. Игуана се скапџии, мислам дека имаат најскапи аранжмани, сум била преку нив и имавме инцидент со траектот, односно не ни кажаа дека сами ќе треба да го качиме својот багаж на траект и после да го симнеме ( а ти си дошол со 2 торби, 200 тракатанци и реквизити ). Смештајот беше просечен, но за таа пара слаб.
Не е баш агенција, повеќе би рекла посредник. Продава аранжмани од други агенции Барем така беше порано, не организираа ништо
Јас најдов една српска агенција Jungle travel имаат многу поволни понуди и за поблиску и за подалеку да се прошета. Српска е агенцијата се распрашував слушнав позитивни критики,така што се решив годинава преку нив да одам во Шпанија. Ако случајно некој ја знае нека ми пише мислење или искуство добро би ми дошло Исто има една добра словенска страна po svetu со смешно евтини летови и инетересни пакети превоз-сместување за низ цел свет,само што немаат тргнување од Скопје или негде поблиску туку повеќе од Словенија,Италија итн...
Дaли имa некoј искуствo сo Виoр 2 туристичкa aгенцијa зa вo Сутo мoре, нудaт aпaртмaни, дaли некoј бил тaму?
Јас би ти ја препорачала балкан фан,другар работи таму и стварно се е супер,имав прилика да отидам со нив на едно патување,супер беше се.
Dobro vecer iskustvo nekoj ako moze da mi kaze za fibula sakame da odime na odmor za Turcija-Side pozdrav blagodaram odnapred