Одлична агенција е Фибила,со одлична организација,посебно за Турција.Се ќе ви биде организирано таму,од трансфер од аеродром во хотел,до нивни претставник во хотелотот ако сакате факултативни излети. Професионалци се,без гајле. Убав одмор.
Тетка ми заминува утре за Турција (Аланија) преку Савана. Имаат мн добри понуди и плус ако си нивни член (се вади картичка кај нив) добиваш 5% на вк сума попуст. Провери ги и нив, знам они се на Клеопатра плажата, две за некои 699 евра за двете вкупно.
дали некој има искуство со Магелан агенцијата? Видов добра понуда кај нив па ме интересира дали се ок?
Агенција Меркур, дали сте аплицирале за работа таму,или познавате некој што веќе има искуство, ве молам пишете..
Со Магелан бев во Венеција за 1ви мај. Како агенција си се добри, на моето патување не испадна се' според планот ама не беше нивна вина, многу имаше гужва на граница и поради тоа изгубивме еден цел ден. Иначе водичите беа многу фини. Препорачувам
Здраво девојки, планираме да одиме на одмор во Грција преку туристичката агенција Тера травел па ме интересира дали некој има искуство со истата?
дали може некој да ми пише за Атлантис.мк од Струмица дали се во ред агенција? Пошто многу ефтини аранжмани имаат со сопствен закуп за Грција? Јас до сега најзадоволна сум од Атлатник од Кавадарци, ама ете оваа година малку поскапи за мене се
фала многу, јас се загрижив дека погоре некои членки се пожалија од превозот со нив, и на фб имаше некои поплаки за 8ми март организацијата,а јас веќе уплатив, па ме фати малку нервоза.
Дали може некој да ми каже нешто во врска со туристичката агенција Травео? Дали некој има патувано со нив,дали се добри?Фала ви.
Какви понуди има годинава од туристичките агенции за Нова година надвор од Скопје или државава? Ставете предлози во темава
Jas gledam momentalno preku Balkanfun, imaat i popusti za black Friday . Nekoj da bil vo Bukurest ili Krakov?
Ubav e Krakov, jas sum bila. Ama nikako so Balkan Fun, epten losi smestuvanja imaat i nekako se neorganizirani.
Imas za Belgrad i Budva dobri ponudi za prifatlivi ceni. http://rapsodytravel.com.mk/aranzmani/belgrad-dochek-na-novata-2018-godina/
За да барам понуда со вклучено 3 ноќевања 4 дена со појадок ручек вечера ако има шанси сауната да е вклучена базентот Што поточно термин да користам?
Полн пансион.. Ако сакаш и пијалоци и ужинки ол инклизув.. А сауната и базените зависи каде бараш... Некаде се стандард вклучени во цената, некаде се доплаќа сауната..