Dali znaete agencija sto imaat turi za 9 ili 10 nokjevanja za Lefkada? Se e po 7 kolku sto vidov osven Arka. Fala
Види по агенцииве сите имаат ласт минут. На фб што ми илзагаат видов од стаф,орфеј, игуана и фибула, мислам дека околу 150€ беа си превоз. Имаат и балканфан ама многу негативни коментари имам читано за нив така да..
Добри се. Прилично исполнителни И ажурни, за разлика од ЈК трвел, нивните битолски колеги, кои се мизерија невидена.
Девојки ми треба итно информации за една агенција ако знае некоја нека ми пише. Треба да уплатам сега одмор на агенција Ариес од Битола, бидејќи јас сум од Ск ќе ми пратат сметка да им уплатам и кога ќе им поднесам дека сум уплатила доказ ми праќаат ваучери. Кажете ми патувал некој преку агенцијава?
Јас ги пратив моите на Крф, Лефкада и Парга за Велигден. Супер се, исполнителни, љубезни и фини. Сместувањето им било супер, превозот т.е автобусите климатизирани
За сместувањето на нивната страна на фб многу критики видов затоа се замислив, но сепак се решив ќе уплатам кај нив па се надевам тоа што е на сликите ќе биде и таму кај што ќе отидам. Фала
А каде сакаш да одиш ако не е тајна? Моите беа сместени во Парга. Знам во Фурка беше другарка моја во Агиос НЕКОЈ таму апартмани, рече супер било. За друго место, не знам
Сега ќе закажуваме со дечкоми, и ја ова се мислев ама изглеа појадоков ручекот и вечерата ни е нешто без везе плус немаме клима нема вифи и има 80 посто можност вц и кујна да делиш со друга соба а тоа се едно од работите шо секој си бара да има во неговата соба. Се јавив прашав има сопствен базен хотелов не плаќаме плажа, лежалки и не се доплаќа пат. И уште нешто, пошто бевме решени сека сакаме клима тв кујна и вц прашавме дали се доплаќа и ни рекоа дека може али се плаќа 380 евра и ние си останавме вака...ете знак некој дека се работи за нешто нормално.. мислам дека е стварно океј понудава. П.С се гледаме таму оние шо ќе се решите да одите