Неколку пати сум идела со Идеал. Супер се, се исполнува се според програмата и водичите до сега беа супер.
Дали некој има уплатено аранжман за лето преку Омада Травел? Колку се сигурни? Прв пат слушнав за нив...
Ок се. Тоа што го пишува во понудата така е. Јас со нив летово резервирав во Крф- ми кажаа дека вилата е постара па јас да си одлучам. Но лани во истава вила беа мои блиски така да јасна ми беше сликата. Со нив имам одено и на еднодневни излети. Ок се
Дефинитивно треба. Дали сте биле на летовање преку Сава Турс? Гледам имаат доста ефтини понуди за летово за Египет. Досега не сум видела за Египет толку ниски цени, па скептична сум. Никако не ни се погодува
А другите кои треба сигурно да одат што ќе кажат? А и плус пари се во прашање. Не знам дали цела сума ја враќаат агенциите, бидејќи нели и они плаќаат на хотелот таму.
Дефинитивно треба. Дури и да заминете, и се да биде во ред, можно е и многу веројатно и други предели да се стават под карантин, па да не може да се вратите. Барем некој одреден период. Јас бев во Италија викендов, се вратив во неделата ноќта. Денес бев во приватна здравствена установа и им пријавив дека сум била. Ништо посебно не ми направија.
Симптомите не се појавуваат одма кај секого. Тоа е лошото. Може ти не, ама од 200 души од кај да знаеш кој кај бил кпго чепкал и дали се заразил. Чим на Италијаните им се промкнало и се заразиле, што сме па ние од нив подобри. Скенерите на аеродромите куферите не ги скенираат, а не па луѓето со корона.
Точно, се слагам. Тоа е тоа, јас заминав кога го немаше вирусот во Италија, во меѓувреме се појави и за враќање ми беше страв да не го затворат аеродромот ама не се случи тоа.