Солвекс/Solvex -Скопје Фул сервис оператор -Скопје Екстра бус -Скопје Даглас турс -Кочани Пилот травел -Скопје Травел Х -Скопје Искуство со агенцииве ве молам? Која е одлична, а која никако не? пс. Шарам барам хахаха
Дали некој патувал со Inex агенција? Гледам имаат понуда за Тенерифе со лет од Ск. Знае некоја нешто повеќе за оваа понуда? Дали некоја има одено до сега да каже како е?
Моето искуство со Аурора е задоволително. Пет пати ги имам користено нивните услуги, за летување во Египет (последно во 2019-та година) и секогаш биле на висина на задачата, тоа што го нудат го исполнуваат.
Гледам понуди за во Истанбул за 11ти октомври 3 ноќевања има само во Нехар и Рапсоди. Дали има некој искуство со овие агенции да сподели?
Zdravo sakam da prasam dali nekoj od vas koj sto imase uplateno odmor za lani 2020 megutoa poradi covid bese otkazano I bea pretvoreni vo vauceri da se iskoristat do krajot na 2021 godina, dali gi iskoristvite I dali moze da se iskoristat na primer vo Makedonija , a bilo uplateno za vo Grcija na primer. Blagodaram ve molam za odgovor
Дали има тури од туристичките агенции за новогодишните маркети во европските градови? Ако има некој искуство може да сподели, ме интересира за Виена, а може и за други градови
Со Нехар одевме Будимпешта и Виена, ама за нова година, пред 3-4 години. Презадоволни сме од целата организација. Со тие што беа со Фибула се погодивме на исто крстарење, воопшто не беа задоволни од организацијата и водичот.
Има баш гледав од една агенција ама не го запамтив името реклама на фб ми излезе, тура во Блеград, Будимпешта, Братислава и Виена. За во Виена е мн.убаво имаат како тезгиња зад катедралата св. Стефан, накитено по улиците е од крај на ноември, убаво е да се доживее тоа таму.
Еве ја понудата, ја гледав и јас, ама за агенцијата прв пат слушам https://www.facebook.com/1545546772209046/posts/4461740223923005/
Истава тура ја видов и преку Waikiki travel. Со нив сите патувања ми биле прекрасни. Може им е заедничка.
Или можеби ја продаваат за Мислам дека газдата е турчин не ме фаќај за збор, не сум сигурна. Нехар травел побарај на фб.