Здраво дечки, сакав да прашам дали некој има искуство со ТА Виста Турс и дали планира да оди со нив летово, бидејќи имаат убави понуди за Кушадаси?
Фала ти, пошто и ние уплативме 30% и ни рекоа ке ви пратиме договор откако ќе уплатите цела сума и сакав само да се консултирам. Thanks again
Iskustva so balkan fan macedonia? Obicno odam taka na odmor i tamu naogam smestaj, no ovaa godina ne odam septemvri pa toa da mozam pak da go izvedam. I nemam iskustva so agenciite.
Добарден почитувани. Дали може некој да сподели искуство за еднодневните патување организирани во Шенѓин Ganic Exlusive ili Idel Travel? Blagodaram
https://mms.mk/291119/туристите-во-ситонија-не-се-извисени-ќ/ https://republika.mk/vesti/makedoni...encijata-jk-travel-ne-platila-za-aranzmanite/ Што ќе кажете за овој случај и за ЈК травел? Агенцијата често мамела, а овој пат не платила на хотелот оставила туристите на улица. Многу негативни коментари.
@Ketchup ако не смеам вака со име и презиме да објавам, избриши ме. Постовите се од фб групата На одмор во Грција
Ужас! Само тужби за да ги снема ваквите агенции! 2022 год. и не ми се верува дека се уште прават вакви далавери.
Според тоа што го слушав од блиски пријатели кои беа преку Jungle Tribe на Малдиви, поминале добро но биле многу ограничени од смисла на храна и пијачки. Имајте во предвид дека Малдиви се муслиманска држава и не се служи алкохол насекаде, освен во приватни ресорти кои што си имаат лиценца за тоа или некои сплавови со брод - ресторан кој имал лиценца. Со оваа агенција имате повеќе излети вклучени во цената која е супер поволна, сместени сте во хотел (полу пансион е аранжманот) на повеќе спратови кој е на плажа - ова го пишувам бидејќи луѓето ги замислуваат Малдиви како мал остров со бунгалови на вода (исто како и јас) . Сепак е преубаво, секој си знае колку може да си дозволи да потроши на ваков одмор. Јас бев со Аурора и топ поминавме, немавме екскурзии како што нудат од Jungle Tribe, но не' следуваше една по избор од самиот ресорт. Можам да ви кажам повеќе инфо за приватните ресорти, некој друг ако сака може да сподели како поминал со Jungle.
Јас сум била со сопствена режија, агенцијата само ми помогна во посредување на виза, што е прекомплицирана работа, кој пробал да вади сам знае - има премногу превари на интернет. Подобро одете преку агенција, Атлас Плус имаат добри понуди. Ако сакате да се организирате сами, имаше некое инфо дека од зимово ќе се врател пак летот Скопје-Дубаи со Fly Dubai, и таму со booking ili AirBnb. Дубаи е огромен град, но јавниот транспорт е предобар и нема да имате проблеми со превоз таму. Туристичката сезона им е од Ноември-Март, пошто летото е прежешко и влажноста на воздухот е превисока.
Zdravo decki sakam da prasam kako ste zadovolni od Jungle travel i iskustva ako nekoj ima konkretno za Zanzibar pozz