Пред некој ден прашував за агенција Метфил Кочани, па еве сега да кажам искуство, големи непрофесионалци и ЛАЖГОВЦИ!
Здраво дечки Гледам во неколку коментари се, жалат од Рапсоди, па сакав да прашам дотолку ли е лошо со, нив? Многу убави понуди имаат за нова не знам што да правам?
Здраво феминистки Дали некоја од Вас има искуство со Escape Travel Agency, за турите што ги имаат пр.за Истанбул? Секоја информација е добредојдена.. Добра Ноќ
Постојано имаат тури за Истанбул, јас бев летово со нив и презадоволна сум и од водичите и од факултативните излети
Од пред 3 години исто презадоволни. И одмори и други патувања сме терале преку нив, сите без проблем.
Јас имам патувано преку нив ептен задоволни сме, и не знам некок да е незадоволен. Баш знам дека се една од најдобрите агенции. Е сега ако нешто е изменето можеби.
Здраво девојки, гледам има добри понуди за Будва за Нова Година, од агенцијата Бран Турс, па ако има некој искуство да сподели, би ми било од помош. Фала ви
Ne znam kade da go postavam prasanjevo mi se gleda najsoodvetno ova mesto.Imam pasos so vaznost do 2026 no so imeto Republika Makedonija dali ke mi pravat problem ako ne e smeneto imeto na drzavata a pasosot uste ima vaznost?
Порано, кога го сменија името, на граница при излез ставаа печат на првата или втората страна дека пасошот е на Република Северна Македонија. Така што, не би требало да прават проблем.
Јас патував со Аурора, но пред неколку години, 5-6 пати имам патувано со нив, прашај си во аурора најубаво.