Zdravo jas sakam nekade da patuvam za dva.tri dena da smenam malce nasata drzava nekoja agenicija da preporacate i so vodic da e deka sama ke idam
Да не случајно знаете некоја агенција да не има организирана еднодневна до Солун на Водици? Само тој ден би ни одговарало…
Со Либеро еднаш до Острог, се беше коректно. Исто и со Фибула ова лето до Аланија, во ред беше. Хера не ги знам.
Јас со Нехар сум патувала два три пати и ок се, се си е според план, ако евентуално планот треба да претрпи промена тогаш тоа е со согласност на сите патници.
Имам патувано и со двете, во ред се, само Аурора е на повисоко ниво и со неа предобро искуство за последните 10 патувања
Да прашам дали знаете агенција да ми кажете што зема патници и од Охрид кога се оди на тури со водич? И која агенција е квалитетна да ми препорачате? Дали тоа го прави Аурора турс или има и други?
Здраво, Уплативме одмор пред една недела за во јули преку Зулу Травел во хотел во Грција, но прочитав лоши искуства и се премислив за хотелот. Дали постои можност да се смени друг хотел? Инаку оставивме капар, парите да не пропаднат?
Мислења за Бисер Пром и какво искуство имате со таа агенција? Гледам на нивната веб страна интересни понуди има.
Со Солвкс никако немој да одиш. Расипанион в крај. Трчак чажи, без водич. Наплаќа факултативни , ти дава два саати и не те води. Не сакаат да амнгажираат туристички водич. Лажат дека ќе има неограничена пијачка , атие се полоши од работничка менза