Дали некој бил на неколку дневно крстарење? Значи сон ми е, имате ли предлог за кои агенции го нудат ова? И знаете од прилика цени?
Јас бев пред месец време, 8 дена околу Медитеранот (Шпанија, Франција, Италија). Нешто пренајубаво е, посебен вид на одмор. Јас бев со MSC (крузот беше MSC Seaview). За двајца, Ultra Plus Drink Package, само крстарењето не фати околу 2500 евра (јадење вклучено, и неограничени пијалоци до 9 евра, и интернет за двајца).
Eptrn neorganizirani avtobusite ne ispravni porafi nivna neprofesionalnost nie povekete vreme kisnevme vo avtobus poradi defeci klima nemase i mn drugi raboti uzas se
Zdravo planiram odmor vo Kipar so agencija. Dali ima nekoj iskustvo so ovie agencii Atlantis, Atlas i Jk travel?
Здраво. Уплатив капар преку една агенција за одмор во Грција во септември, ама ми испаднаа неодложни обврски, па сега сакам да прашам дали некако можам да ги повратам парите од капарот? Ве молам за одговор
Се надевам не каснам со одговор многу. Инаку кога стигнав таму не можев да го најдам сместувањето (бидејки не оставаа на автобуска) не беше добра локацијата што ја имаа на страната им звонев 2 3 пати на вибер,па после тоа на обичен телефон за да ми пратат подобра локација никој не ми крена. А и никој отпосле не ми се јави да праша барем зошто бројот звонел 10 пати. Кажаа плажата на 5 мин ,имаше добри 10 до 15 мин пешки. И така некако ми оставија впечаток на неодговорни. Со превозот што соработуваат Ganic беше океј, од тоа сум задоволна.
Има една туристичка агенција на влез во ГТЦ од страна на плоштад. Дали знае некој како се вика? Знам дека продаваат аранжмани на TUI, исто ме интересира дали сте патувале преку нив и какво ви е искуството
Здраво на сите Дали може некој да сподели искуство од патување со Туристичката агенција ,,Camellia Travel’’? и Која агенција има најдобри понуди за новогодишната ноќ во странство (понуди од типот: Виена, Будимпешта и сл)?