Кај нас 99% од агенциите нудат исти дестинации и исти факултативи (со која агенција и да одиш, исто се фаќа). Пред да уплатиш разгледај ги понудите од повеќе агенции, затоа што цените на факултативните екскурзии секаде се различни.
дали има некој искуство за патување со Савана, за до Грција се понудите. Ако некој има би сакала да слушнам мислење пред да се одлучам за нив.
Не сум патувала со нивни превоз, ама бевме во вила на Лефкада преку нив и сме задоволни. Се беше ок, чисто беше.
Ние 3та година одиме со нивните аранжмани на одмор. Сериозна и професионална агенција а според тоа што шетавме перодов по агенции сите ни кажаа дека преку Савана ги зимаат смештаите т.е дека се подзакупци на Савана. Многу од термините што не беа достапни по други агенции кај нив беа достапни. Едина мана според мене е што агенцииве нудат термини за 7 или 14 ноќевања а нема за 9 ноќевања што мене лично ми е мех од причина што 7 дена ми се премалку за одмор а па 14 можеби некому му се многу. Само Магелан имаат оваа година опција за 9 ноќи ама не ги препорачувам заради неуслужноста и уличарскиот однос на една од вработените.
И јас слушнав пофални зборови за нив, така што најверојатно ќе одиме преку нив. Малку жената што ми одговори на телефон беше дрска и некултурна ама најдобро да одам таму па да видам што како.
И јас барам некој што има искуство со нив, читав рецензии, дел се добри, дел се лоши, не знам што да мислам. Колку далечни?
Здраво феминки, дали некој знае туристичка агенција која ти дава подолго слободнов време/повеќе слобода? Преферирам сама да шетам наместо да сум во тура но изгор се цениве сам да организираш...
Здраво, не знам каде да го поставам ова прашање, дали некој знае кои агенции нудат автобуски превоз до Босна?
Здраво Дали некој бил со Нехар травел конкретно понудата Лето во Шпанија - Лорет де мар со посета на Италија и Франција Искуство за хотели, плажа што да се посети Поздрав
Dali nekoj patuval so Grand travel za turcija Imale nivni carter letovi A gledam deka dosta se po pristapni cenite kaj niv. Ka drugite agencii toa sto go baram e od 2000e nagore kaj niv e okolu 1900-1900e. Gledam deka mnogu malku sledaci imaat na fb pa me zbuni toa