Za Istambul 2 pati imam ideno so Smita Trans i se predobri. So niv se odi preku Bugarija i tamu ne se ceka na granica za razlika so drugi preku Grcija. Vodicot e PREDOBAR, zlatno dete e sve e kako kje vi kazhat koga trgnuvate, hotelot bese vrv, hranata isto .. Dodeka za Budimpeshta edna godina idev so Martin Travel, isto dobri bea, poslem toa preku niv rezervirav za Italija i ne izlazaa deka imaat sigurna realizacija, no za zhal izlazaa. Ne pustija so WAikiki Travel, avtobusite im bea od losi po losi ... defekti, klima haos, soferi kako manjaci.. Za ISTAMBUL toplo ti gi preporachuvam SMIRA TRANS
Дали некој има искуство со Запознај го светот? Цените им се доста евтини и вклучуваат лет+престој, но некако ми се сомнителни и не познавам некој што патувал со нив.
Здраво, има ли некој патувано преку Мартин Травел(или Магелан, ја имаат идентичната понуда) или Holiyay Travel за Андалузија да каже какво искуство имал? Размислувам годинава сама да отидам преку агенција, но не познавам никој што има патувано во тој дел од Шпанија за да се информирам подобро. Ако може да споделите искуства со овие агенции за ова или друго патување. Исто така може да дадете и препораки за други агенции со добра организација на патување низ Андалузија и да одговара за некој што би патувал сам во групата.