Karasevda mi e omilena. Dodusa sekade kaj se pojavuva Balibeg mene mi e omileno. Sega ja davaat na ovoj kanalot so serii uzivanje, pak ke si ja gledam i ke si placam
КараСевда е топ серија, почнувајќи од хемијата на главните глумци, до музика, до сценски изглед, до тажната содржина, само што, штета што го уништија крајот со последната епизода....
За да си поплачеме повеќе жими се очекував да е жив онака магично да се појави, ај нека снимат уште една сезона па нека кажат мистериозно преживеал. Не си го изживеа сонот човекот. Малку како издишан си на крај од толку емоции ама и сакаж уште. #dizi
Здраво девојки сакав да ве прашам каде можам да ги гледам турските серии од Судбината на Фатмаѓул сакам да ја гледам но неможам да ја најдам некои видеа не се пуштат каде можам да ја гледам на кој сајт си реков можеби знаете?
Videte go ova, Kurt Sejit i Sura bilo vistinska prikazna. Sura bila ubava i vo vistinskiot zivot, Kurt ne tolku #dizi https://zenskimagazin.mk/kako-izgledale-vo-vistinskiot-zivot-kurt-sejit-i-shura
Не заслужија таков трагичен крај Кемал и Нихан...верувај и јас до последно очекував Кемал мистериозно жив да се појави и да добијат среќен крај, ама нема тоа никогаш да се случи, за жал
I jas sakav da snimaat 3ta sezona ama nema da zal.. Prvata sezona mi bese najintersna nema da veruvate ama po treti pat ja gledam..mi se dopagaat mng Nihan i Kemal..vo vtorata sto znam malce kako so sila da se guskaa i zagrnuvaa..(mozebi od vo pozadina fahrie ljubomorna bese taka se slusase)ama sepak mng dobra serija i tazna nemozam nihan da ja gledam kako place dali dvapati se nasmea vo dvete sezoni samo placese
Ја гледаше ли некој новата серија што почна да се емитува на сител трите деца? Јас ја гледав и ми се допадна кој ќе чека сега до следен викенд