Конечно нови актери. Досега ми се едни од најдобрите и само заради нив и ја гледам. Вечерва е 85-та епизода. Само доцна ги вадат, некаде кај 23 часот. А таман до пола бев со откажување љубов на турските. Уште оваа, па да си го изодам патот. Вие тука ќе ме избркате за полесно да ми оди..
Почнав да ја гледам, но не сум воодушевена. Стандард приказна, веќе видено. Доаѓа дечкото да се свети и се заљубува во ќерката на тој кому му се свети.
Понеделникот започна нова серија Приказната за Севда. Јас ја почнав и први впечатоци, ми се допаѓа, планирам да ја завршам.
Јас ја имам изгледано. Многу убава е серијата, со современо дејство, го опишува секојдневието низ кое поминуваме како општество. Серијата изобилува со доста тажни, но и доста комични моменти. Ми се допаѓа тоа што пораката на серијата е дека жените можат да победуваат и дека не се ништо помалку вредни од мажите. Ептен добро е скоцкано сценариото и се е добро прикажано преку главните глумици, а и преку споредните ликови.
Ја загледав Лејла, не сум им фан на главните глумци, ама серијата е интересна, на моменти доста тажна, посебно како се прикажани судбините на децата кои немаат никого на светот... Ја гледа некој?